Τζένη Θεωνά: Πρεμιέρα για το «Μαμά-δες» - Συγκινητικές ιστορίες της διπλανής πόρτας 

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα από την ΕΡΤ2

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου έρχονται οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά. Η εκπομπή της ΕΡΤ2 που παρουσιάζει συγκινητικές ιστορίες από γνωστές μαμάδες και μαμάδες της διπλανής πόρτας.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή, η Αντιγόνη Ψυχράμη συζητά με την Τζένη Θεωνά, αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της, αλλά και τον τρόπο που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στον Δημήτρη Μακαλιά την ημέρα της επετείου τους. Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει για τον γιο της Ιάσονα που, όπως λέει, ήρθε χωρίς να το περιμένει, αλλά ήταν ένα δώρο της ζωής, ενώ ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης μιλάει για τα δύο παιδιά του και τις πρακτικές δυσκολίες τού να μεγαλώνεις παιδιά σε κοντινές ηλικίες.

Η εκπομπή ανανεωμένη, αλλά πάντα ευαισθητοποιημένη παρουσιάζει συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους. Γονείς που, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουν, παλεύουν καθημερινά, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ειδικοί στον τομέα των παιδιών (παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι και εκπαιδευτικοί) δίνουν τις δικές τους συμβουλές σε όλους τους γονείς.

Επίσης, σε κάθε εκπομπή ένας γνωστός μπαμπάς μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του παιδιού του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ