Στο στοιχείο της η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό - Chanel κρεμ φόρεμα και πέρλες για την 65χρονη royal (φωτό)

Το event που είχε φέτος ως θέμα του «το χρώμα στη μόδα»

Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό βρέθηκε το Σάββατο στον 53ο Διεθνή Διαγωνισμό Ανθοδέσμης του Μονακό, όπου είχε την ευκαιρία να δεί και να κρίνει τις δημιουργίες των συμμετεχόντων.

Η 65χρονη royal συνεχάρη μερικούς από τους νικητές στο event που είχε φέτος ως θέμα του «το χρώμα στη μόδα».

Σύμφωνα με την Paris Match ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Garden Club του Μονακό, του οποίου η Καρολίνα προεδρεύει από το 1982, τη χρονιά του θανάτου της μητέρας της,  πριγκίπισσας Γκρεις, η οποία είχε δημιουργήσει αυτόν τον σύλλογο το 1968.

Φυσικά η μεγαλύτερη αδερφή του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Στεφανί, ήταν στο στοιχείο της και το θέμα της ταίριαζε «γάντι» αφού η ίδια εδώ και χρόνια θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc

Μην ξεχνάμε δε ότι η κόρη της Σάρλοτ Κασιράγκι, εκτός των άλλων είναι μοντέλο και μούσα της Chanel (όπως και η μητέρα της) ενώ η αδελφή της, Στεφανί, υπήρξε επίσης μοντέλο στο παρελθόν.

Για την περίσταση λοιπόν δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η Καρολίνα επέλεξε ένα κρεμ φόρεμα με γιακά από τον διάσημο γαλλικό οίκο μόδας. Η ίδια άλλωστε ήταν φίλη με τον επί χρόνια  creative director της Cahnel, Karl Lagerfeld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc

Το look ολοκληρώθηκε με πέρλες στα αυτιά και τον λαιμό της, καθώς και με ένα ζευγάρι παπούτσια με χαμηλό τακούνι. Η 65χρονη πριγκίπισσα έχει «αγκαλιάσει» την ηλικία της, αφήνοντας τα μαλλιά της να γκριζάρουν.

Η Καρολίνα είναι μέλος της «ειδικής» κριτικής επιτροπής -που αποτελείται από προσωπικότητες του λογοτεχνικού και καλλιτεχνικού κόσμου - η οποία και απονείμει τα «ειδικά βραβεία». Έτσι η ίδια είδε από κοντά τις διάφορες δημιουργίες για να μπορέσει να κάνει επιλογή της.

Για αυτήν την 53η έκδοση, δόθηκαν έξι κατηγορίες σχετικές με την μόδα στους διαγωνιζόμενους - ερασιτέχνες και επαγγελματίες από όλη την Ευρώπη - που είχαν 4:30 ώρες στη διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν το floral έργο τους.

Οι κατηγορίες ήταν από μια τσάντα Cahnel, μέχρι υψηλή ραπτική του Jean-Paul Gaultier, παπούτσια του Christian Louboutin, και Καπέλα γάμου (για νεαρούς συμμετέχοντες).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ