Boyfriend Breakfasts: Τα πλούσια πρωινά που φτιάχνει η Γκουίνεθ Πάλτροου για τον σύζυγό της - «με έλεγαν παλιομοδίτισσα» (φωτό & βίντεο)

Πλεον έχει γίνει παράδοση για το ζεύγος

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μίλησε για μια γλυκιά παράδοση που έχει με τον σύζυγό της, Μπραντ Φάλτσουκ.

Η 50χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσιεύει συχνά στα social media φωτογραφίες από αυτό που αποκαλεί «Boyfriend Breakfasts». 

Σε ένα κλιπ για λογαριασμό της Vogue, που μοιράστηκε το Σάββατο με τους 8.2 εκατομμύρια followers στο Instagram της η ίδια γράφει: «Όταν ο Μπραντ ήταν απλώς φίλος μου, άρχισα μια παράδοση, να του φτιάχνω πρωινό κάθε Σάββατο πρωί. Έχοντας δημιουργήσει εκπληκτικά μενού, η προετοιμασία και το μαγείρεμα ήταν ένας τρόπος για μένα να αποσυνδεθώ από τα άλλα άγχη της ζωής μου και να εστιάσω την προσοχή μου στον σύντροφό μου! Έγινε λοιπόν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμάς. Τα αποκαλούμε boyfriend breakfasts μέχρι σήμερα».

Στο βίντεο η Πάλτροου, η οποία είναι ντυμένη με ένα ροζ σύνολο Gucci, μαγειρεύει σύμφωνα με το People ένα από τα αγαπημένα της πιάτα: μια φριτάτα με μπέικον γαλοπούλας, πατάτες, σπανάκι και καραμελωμένα κρεμμύδια. 

«Παρατήρησα ότι όταν έλεγα στους ανθρώπους ότι μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω για τον Μπραντ, μερικοί από τους φίλους μου έλεγαν "Ουάου, αυτό είναι τόσο παλιομοδίτικο". Και κάπως με πείραζαν γι' αυτό», είπε.

 «Μπορείς να είσαι φεμινίστρια και να σου αρέσει να κάνεις πράγματα στο σπίτι;» διερωτήθηκε, καταλήγοντας στο ότι: «Πιστεύω πραγματικά ότι είναι μια ισχυρή φεμινιστική δήλωση να μαγειρεύεις για τους ανθρώπους που αγαπάς, αν το θέλεις».

Αναφερόμενη στην καθημερινότητά της με τον σύζυγό της η Πλάτροου είπε «τις καθημερινές ξυπνάμε περίπου στις 6:30 και ο σύζυγός μου και εγώ κάνουμε διαλοισμό. Το κάνουμε μαζί. Είναι κάτι που ξεκινήσαμε στην καραντίνα και μας άλλαξε τη ζωή».

Η Πάλτροου τον Σεπτέμβριο γίορτσασε τα 50ά γενέθλια κάνοντας ένα ταξίδι στην Ιταλία μαζί με τον σύζυγό της. Πάντως η ίδια δεν αγνώνεται για το γεγονός ότι μεγαλώνει. 

«Είναι φανταστικά», δήλωσε σε εκδήλωση στη Σάντα Μόνικα. «Συνήθιζα να νοιάζομαι για το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι για μένα. [Τώρα] δεν με νοιάζει. Είναι τόσο ωραίο. Κατά την γνώμη μου αυτό δείχνει ότι είσαι πιο κοντά στον εαυτό σου».

Και προσθέτει: «νομίζω ότι αυτή η μετάβαση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για μια γυναίκα λόγω των όσων έχει ακούσει όταν κλείνουμε τα 40 ή το γεγονός ότι χάνοντας την αναπαραγωγική μας δυνατότητα δεν είμαστε επιθυμητές ή σημαντικές. Εγώ δεν είχα κανένα [άγχος] όταν έγινα 50 ετών. Ένιωσα ότι άρχισε να έρχεται μία καταπληκτική απελευθέρωση».

Σημειώνεται ότι Γκουίνεθ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 18χρονη Apple και τον 16χρονο Moses, με τον πρώην άντρα της, τον γραγουδιστή των Coldplay Κρις Μάρτιν, ενώ από το 2018 είναι πνετρεμένη με τον Αμερικανό σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό Μπραντ Φάλτσουκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ