Επίθεση με καυστικό υγρό: Σήμερα αναμένεται να παραδοθεί η 38χρονη - Kινδυνέυει να χάσει το μάτι του, το θύμα

Στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα το θύμα....

Με εγκαύματα από καυστικό υγρό μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 22/10,  στο ΠΑΓΝΗ, ένας 36χρονος. 

Αναμένεται να παραδοθεί σήμερα Δευτέρα η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η 38χρονη, μητέρα δύο παιδιών, ισχυρίστηκε στους δημοσιογράφους ότι είναι σε αναζήτηση δικηγόρου προκειμένου να παρουσιαστεί στις αρχές.

 

 

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, δεν είχε βρει. Όπως αναφέρει έχει αρκετά στοιχεία που θέλει να προσκομίσει στις αρχές τα οποία δικαιολογούν την πράξη της.

Η 38χρονη γυναίκα μιλώντας με δημοσιογράφο της τηλεόρασης του Alpha ισχυρίστηκε πως όντως έριξε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό στον 36χρονο επειδή «θόλωσε» μετά από μία ακόμα κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε.

Παράλληλα, ανέφερε πως είχε ακόμα συναισθήματα για τον εν διαστάσει σύζυγό της και τις τελευταίες 40 ημέρες συναντιόντουσαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

epithesh-kaystiko-ygro

«Εκείνο το βράδυ με απειλούσε πως αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν», τόνισε μιλώντας στη δημοσιογράφο του Alpha τονίζοντας πως μετά τις απειλές αλλά και την επίθεση σε βάρος της έβγαλε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό – που το είχε ως άμυνα – και του το έριξε.

Μάλιστα, η 38χρονη ανέφερε πως έχει πέσει θύμα κακοποίηση τόσο από τον ίδιον όσο και από τον αδελφό του θύματος ενώ έχει καταθέσει στο παρελθόν και μήνυση στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία, αναφέρει το cretapost

 

 

Τέλος, η 38χρονη ανέφερε πως «ο άνθρωπος αυτός μου πήρε τα πάντα και διαρκώς φοβάμαι».

epithesh-kaystiko-ygro1

epithesh-kaystiko-ygro3
 

Στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα νοσηλεύεται το θύμα

Στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 36χρονος ο όποιος χθες τα ξημερώματα δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη, εν διαστάσει, σύζυγό του σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Ηρακλείου.

Ο 36χρονος φέρει εγκαύματα δεύτερου βαθμού, στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι.

Τον 36χρονο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση για λογαριασμό του θύματος.

 

 

Σε δηλώσεις του ο κ. Κούγιας αποκάλυψε πως η δράστιδα έκανε επανειλημμένες απόπειρες να βλάψει τον 36χρονο από τον περασμένο Απρίλιο ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκεια της οικογένειας από το γεγονός ότι η 38χρονη παραμένει ελεύθερη.

«Αυτό που μεταφέρθηκε από την οικογένεια είναι πως ήταν μια αρρωστημένη προσπάθεια από τη δράστιδα η οποία ξεκίνησε από τον Απρίλιο και παρά το ότι με σωστό τρόπο την απέκρουσε το θύμα η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε αυτό το οποίο έκανε.

Από ο, τι γνωρίζω υπήρχε μια συνεχής προσπάθεια να τον βλάψει αλλά η οικογένειά του έχει μεγάλη οντότητα στην Κρήτη και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.

Δεν πίστευε κάνεις ότι μια γυναίκα θα αγνοούσε την οντότητα αυτής της οικογένειας και θα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την οικογένεια για το γεγονός ότι η δράστιδα δεν έχει συλληφθεί ακόμα», είπε ο κ. Κούγιας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ