Η Ματθίλδη Μαγγίρα στο θέατρο με την κόρη της Λήδα Φόστερ - Στην ίδια πρεμιέρα και ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την Τζένη (φωτό)

Με τις κόρες τους σε βραδινή έξοδο!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Φιλιά, Όσκαρ…», στο θέατρο Αθηνών μαζί με την κόρη της Λήδα Φόστερ.

Οι δύο γυναίκες πέρασαν μια όμορφη βραδιά και πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό του NDP!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, η οποία έχει βάψει πλέον τα μαλλιά της σε ένα πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα, ήταν ντυμένη casual με ένα δερμάτινο κολάν, μποτάκια, μακριά λευκή μπλούζα και ασπρόμαυρο πανωφόρι. Η 19χρονη κόρη της φορούσε ένα τζιν παντελόνι και φαρδύ μαύρο πουλόβερ. 

 

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έχει αποκτήσει την Λήδα μαζί με τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2003. Το ζεύγος χώρισε το 2011 κρατώντας βέβαια φιλικές σχέσεις.

Η Λήδα πλέον μένει μόνιμα στην Αμερική με τον μπαμπά της, όμως είναι πολύ δεμένη με την μαμά της και οι δυό τους βρίσκονται όσο πιο συνχά μπορούν.

Στην ίδια πρεμιέρα είδαμε και τον Κωνσταντίνο Καζάκο με την κόρη του Τζένη

 

Η 22χρονη ηθοποιός, που μοιάζει πολύ στην αείμνηστη γιαγιά της Τζένη Καρέζη φορούσε ένα ψηλόμεσο τζιν, μαύρο εφαρμοστό μπλουζάκι και δερμάτινο τζάκετ. 

Στα μαύρα ήταν ντυμένος και ο διάσημος μπαμπάς της ο οποίος πόζαρε στον φακό μαζί με την αγαπημένη του κόρη του.  Υπενθυμίζεται ότι ο γιος της Καρέζη και του Κώστα Καζάκου έχει αποκτήσει την μοναχοκόρη του μαζί με την επίσης ηθοποιό Τάνια Τρύπη, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1999 έως το 2007.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ