Βαρυμπόμπη - φίλος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου για την επίθεση: «Τον είδαμε γεμάτο αίματα, έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου» (βίντεο)

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Τουλάχιστον 15 μαχαιριές δέχτηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, ο οποίος τώρα βρίσκεται στην εντατική.

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα στη Βαρυμπόμπη.  Ο επιχειρηματίας είχε πάει εκεί μαζί με δύο ακόμα άνδρες όταν διαπληκτίστηκαν με δύο νεαρούς 20 και 26 χρόνων για ασήμαντη αφορμή, όπως τη σειρά, με την οποία θα έδιναν τις παραγγελίες τους.

Οι πέντε άντρες τσακώθηκαν έντονα, όταν ξαφνικά ο 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε σχεδόν 15 φορές τον επιχειρηματία.

Μετά από αυτό οι νεαροί άνδρες αμέσως τράπηκαν σε φυγή. Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 19χρονο, ενώ τώρα έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεό ο δεύτερος νεαρός.

Φίλος και αυτόπτης μάρτυρας του επιχειρηματία μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και περιέγραψε: «Ακούγεται περίεργο, αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό».

Όπως ανέφερε ο φίλος του επιχειρηματία που νοσηλευέται, καθώς περίμεναν στην σειρά μπήκε τη τελευταία στιγμή στην σειρά ο 25χρονος και δημιουργήθηκε λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή θεωρήσαν ότι ήταν κάτι φυσιολογικό και στην συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα ο καυγάς να συνεχιστεί κι έξω απο το μαγαζί.

Οι φίλοι του επιχειρηματία αντιλήφθηκαν τι είχε γίνει, όταν είδαν το θύμα να τους πλησιάζει μέσα στα αίματα.

«Εμείς καταλάβαμε, όταν είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου όλο αυτό. Δεν γνωριζόταν από πριν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Κανένας δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει άναυδοι. Προφανώς ο 25χρονος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το είχε πάνω του και το έβγαλε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έγινε και έτρεξαν και πήραν το αυτοκίνητο και έφυγαν.

Καταλαβαίνουμε όλοι πως δεν το έκανε πρώτη φορά, γιατί το έκανε με μεγάλη άνεση. Δεν κατάλαβε κανένας πόσες μαχαιριές δέχθηκε. Είχε τις αισθήσεις του και ήρθε προς το μέρος μας και με το δικό του όχημα κατευθυνθήκαν κάποιοι φίλοι του στο νοσοκομείο. Δεν είπε κάτι, ήταν σαστισμένος. Τις αισθήσεις του τις είχε κανονικά. Δεν έχουμε μιλήσει τώρα, αλλά από κοινούς φίλους ξέρω πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Ο Γιάννης Μάρκου, ο οποίος είχε σχέση στο παρελθόν με την Τζούλια Νόβα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποβλήθηκε σε τρία χειρουργεία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ