Μόνο στο Eirinika - Ρούλα Κολιοπούλου: Η γυναίκα που διάλεξε ο Ηλίας Λαλαούνης για σπάνια κοσμήματά του & σκάλισε την προτομή του Κων/νου Καραμανλή (φωτό & βίντεο)

 Αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργία του νέου brand πολυτελών κοσμημάτων Luisant

Είναι ίσως η μοναδική πλέον στην Ελλάδα σκαλίστρια πολύτιμων λίθων γιά κοσμήματα που ξεχωρίζουν.

Η Ρούλα Κολιοπούλου, μιά γυναίκα που αφιέρωσε την ζωή της σε ένα επάγγελμα σπάνιο και μοναχικό, μιλάει γιά πρώτη φορά, αποκαλύπτοντας τις ιδιαιτερότητες τις δυσκολίες τις χαρές του .

Το launch event της νέας εταιρείας κοσμημάτων Luisant ξεκίνησε με μία ολιγόλεπτη συνέντευξη της κυρίας Σταυρούλας Κολιοπούλου που αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργία του νέου brand πολυτελών κοσμημάτων αφού υπήρξε μία εκ των ελάχιστων «καλλιτεχνών της πέτρας» στην Ελλάδα .

Δείτε επίσης: Η LUISANT φωτίζει την ελληνική & παγκόσμια αγορά κοσμήματος - Δείτε όλη την σειρά σε υπέροχα δεσίματα, με πολύτιμες πέτρες (φωτό)

Η κυρία Κολιοπούλου μίλησε με αγάπη για την στενή της συνεργασία με τον αείμνηστο Ηλία Λαλαούνη ,ο όποιος της άνοιξε το δρόμο αφού συνέπραξαν σε εξαιρετικής ποιότητας κοσμήματα, εκείνος με την επιλογή των σχεδίων και εκείνη με την γλυπτική της πχ σε ορεία  κρύσταλλο ή ακόμη και σε εμβληματικά έργα όπως η προτομή του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξη της στην δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολόπουλου ,στάθηκε και σε αναμνήσεις από την συνεργασία της με χειροποίητες δημιουργίες για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο η παλαιότερα τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ιάκωβο αλλά και την ίδια την πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ.

Η Ρούλα Κολιοπούλου με την Ειρήνη Νικολοπούλου

Η κυρία Κολιοπούλου τέλος ευχήθηκε στον ανιψιό της Γιώργο Ξύνδα έκ των συνιδρυτών της Luisant «καλή επιτυχία», δίνοντας στην πραγματικότητα και «το δαχτυλίδι» για την συνέχεια της δικής της μακράς και επιτυχημένης πορείας στο Ελληνικό κόσμημα.

Η Ρούλα Κολιοπούλου με τον ανιψιό της Γιώργο Ξύνδα

Ας δούμε την συνέντευξη:

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LUISANT

Η Luisant *είναι μιά σύγχρονη Ελληνική εταιρεία διαδικτυακής πώλησης παγκοσμίως ,χειροποιήτων κοσμημάτων απο χρυσό 18Κ και 22Κ,δεμένα με διαμάντια, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους . Οι πέτρες σκαλίζονται στο χέρι με μεγάλη προσοχή στην κάθε λεπτομέρια..

Έχουμε εξασφαλίσει την κατασκευή αποκλειστικών σχεδίων μέσω μικρογλυπτικής και τα κοσμήματα κατασκευάζονται από έμπειρους κοσμηματοποιούς που διακρίθηκαν σε πολύπλοκες διεθνείς και απαιτητικές παραγγελίες για πολλά χρόνια.

Οι συλλογές φέρουν την υπογραφή και την μοναδικότητα της Luisant , με στόχο να ανανεώνονται συνεχώς ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις ενώ σέβονται την αισθητική και την παράδοση της ποιοτικής Ελληνικής αρχυροχρυσοχοΐας .

Παράλληλα συνεργαζόμαστε με ειδικούς γεμολόγους που αναγνωρίζουν και εκτιμούν σπάνιους πολύτιμους λίθους και τους οποίους είτε σκαλίζουμε κατόπιν παραγγελίας δημιουργώντας τα custom κοσμήματα που ονειρευτήκατε ή θέλετε να προσαρμόσετε στο προσωπικό σας γούστο.

Όλα μας τα κοσμήματα και οι πέτρες(loose stones) πιστοποιούνται πριν παραδοθούν στον πελάτη, ώστε να μην έχει αμφιβολία για την ποιότητα και την πραγματική αξία του τελικού προϊόντος που παραλαμβάνει με το πλέον ακριβές και αποδεκτό σύστημα αξιολόγησης.

Τα διαμάντια από 0.25ct και πάνω πιστοποιούνται από την GIA (Gemological Institute of America) . Το σύστημα εκτίμησης  διαμαντιών του Γεμολογικού Ινστιτούτου Αμερικής G.I.A. αξιολογεί ένα διαμάντι ως προς το βάρος, την κοπή, το χρώμα και την καθαρότητα του. Σε τελικό στάδιο , το κόσμημα αφού τελειοποιηθεί πιστοποιείται από το IGL (International Gemological Laboratory).Αυτό το πιστοποιητικό έχει και QR code και μπορεί καποιος από το κινητό του να σκανάρει αμέσως ώστε να εξακριβώσει τα πλήρη χαρακτηριστικά του Κοσμήματος σε report που αγοράζει on line.

Επίσης όλα τα διαμαντια και οι πέτρες είναι στην ανώτερη ποιότητα που μπορούν να βρεθούν τα διαμαντια μας από VVS1 και πάνω και το ίδιο και οι πέτρες μας.

Με πάθος αλλά και γνώση του αντικειμένου δημιουργήσαμε και ανανεώνουμε συνεχώς μία σειρά σπανιότατων άδετων λίθων loose που επίσης διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τα κοσμήματα της Luisant ,μιά γαλλική λέξη που σημαίνει φωτεινός και λαμπερός, μπορείτε να τα δείτε εδώ  όπως επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπάρχουσες πρώτες συλλογές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ