Η σπάνια εμφάνιση του Ανδρέα Φουστάνου στο πλάι γοητευτικής πλαστικής χειρουργού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Η σικ εμφάνισή της Ελεάνας Τζιτζικώστα

Εντυπωσιακό Opening για την Ιατρό Βασιλική Μποστάνη στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!
 

Η ιατρός, Πλαστικός Χειρουργός Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Βασιλική Μποστάνη , εγκαινίασε το νέο της χώρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

To παρών έδωσαν πολλά γνωστά ονόματα του πολιτικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο, που έσπευσαν να ευχηθούν για νέο του ξεκίνημα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στους εντυπωσιακούς χώρους του νέου ιατρείου “VB PLASTIC SURGERY”, απολαμβάνοντας τους ήχους των μουσικών επιλογών του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Στo νέο ιατρείο, διαμάντι της συμπρωτεύουσας, όλες οι θεραπείες πραγματοποιούνται απο μια άψογα καταρτισμένη ομάδα ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, πλήρως εξοπλισμένες με τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μέσα.

Με επικεφαλή την Βασιλική Μποστάνη, η ομάδα του “VB PLASTIC SURGERY”, είναι σε θέση να καλύψει κάθε αισθητική ανάγκη, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής.

Το “VB PLASTIC SURGERY”, αποτελεί έναν χώρο υψηλής αισθητικής, σε μίνιμαλ γραμμές που ανταποκρίνεται στις προσωπικές απαιτήσεις κάθε πελάτη και εξασφαλίζοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στα εγκαίνια του χώρου βρέθηκαν ο Ανδρέας Φουστάνος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Απόστολος Τζιτζικώστας με την σύζυγό του Ελεάνα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου  και πολλοί ακόμη Έλληνες celebrities. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ