Φώτης Σεργουλόπουλος σε Τζένη Θεωνά: Γιατί την εκπομπή την λέτε «Μαμάδες»; Πώς να χωρέσω εγώ σε αυτόν τον τίτλο; (βίντεο)

Η καλεσμένη του έμεινε παγωτό!

Μια εύλογη ερώτηση έθεσε στην Τζένη Θεωνά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αφήνοντας «κάγκελο» την ηθοποιό και παρουσιάστρια.

Η τελεταία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και ο παρουσιαστής την ρώτησε γιατί λένε την εκπομπή της «Μαμάδες» και όχι «Γονείς».

«Θα ήθελα, τώρα που τα λέμε όλα, και που μου είπες για τη δική μου στάση, την προσέγγιση που εγώ δεν δέχτηκα, γιατί λέτε την εκπομπή “Μαμά-δες” και όχι “γονείς”;», είπε αρχικά.

Από πλευράς της η Θεωνά απάντησε: «Πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση…» με τον Σεργουλόπουλο να προσθέτει: «Με βγάζει απ’ έξω, κατάλαβες; Όταν πάω εγώ σε μια εκπομπή που λέγεται “Μαμάδες”, αισθάνομαι ότι δεν με αφορά».

Και κάπου εκεί η καλεσμένη του έμεινε παγωτό! «Νομίζω ότι θα πρέπει να αναθεωρήσουμε, θα το προτείνω» του είπε. «Θα ήθελα πολύ να το κάνετε αυτό. Να το προτείνεις» ήταν η απάντηση του.

«Ερχόμενη στην εκπομπή ήταν η μαμά πιο μεγάλη ενότητα και έχεις δίκιο. Γιατί με αυτόν τον τρόπο ίσως ανακυκλώνουμε ένα στερεότυπο που θέλει τη μητέρα να καταλαμβάνει μεγαλύτερο μέρος γονεϊκότητας, το οποίο δεν είναι σωστό» πρόσθεσε στην συνέχεια η Θεωνά με τον Σεργουλόπουλο να της λέει: «οπότε, θα έρθω στην εκπομπή σου και να τον ξεκινήσετε αυτόν τον αγώνα. Αναθεωρούμε, είδες;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ