Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους - Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου, είναι εξαιρετικά» (βίντεο)

Όσα είπε η ηθοποιός στο «Πρωινό μας»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν την Τετάρτη η  Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με την ηθοποιό να μιλά στην Φαίη Σκορδά για την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Είμαι 31 χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ το NLP. Όταν ξεκίνησα να κάνω με προβλημάτιζε η στάση της ζωής μου και οι επιλογές μου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, είμαστε οι επιλογές μας» είπε και πρόσθεσε ακόμα: 

Έχω ωριμάσει και αντιμετωπίζω πιο συνειδητά τις σχέσεις μου. Τους χωρισμούς μου τους αντιμετώπιζα με ωριμότητα. Προσπαθώ να κρατώ καλές επαφές με τις πρώην σχέσεις μου. Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου και είναι εξαιρετικά».

Ακόμα είπε ότι: «Μπορώ πολύ εύκολα να είμαι μόνη μου, νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους, αλλά δεν τον έχω απομυθοποιήσει. Δεν μπορώ να ξεπεράσω το πρότυπο των γονιών μου. Έχω μέσα μου τον γάμο σαν θεσμό που θα μπορούσε να κρατηθεί. Δεν με ένοιαζε ποτέ πόσα χρήματα έχει ο άλλος».

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός παντρεύτηκε τον  Νοέμβριο του 1998 και ο γάμος της κράτησε 3,5 χρόνια, ενώ ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μητρογιάννης, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2011 και χώρισαν το 2014. Τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα. 

 Βαγγέλης Μητρογιάννης - Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Photo: NDP

Κυριάκος Σκούρας-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Photo: NDP

 Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέφερε επίσης πως: «Υπάρχει το εξής θέμα, μιλάω με σκηνοθέτες και μου λένε ότι οι ρόλοι για τη δική μου την ηλικία είναι δύσκολοι. Εννοώ ότι οι ρόλοι που γράφονται, γράφονται για χαρακτήρες νεότερης ηλικίας, αλλά και ρόλοι για χαρακτήρες μεγαλύτερης ηλικίας. Υπάρχει ένα κενό για τη δική μου γενιά, έχω πολλά ερωτηματικά. Αγαπώ την τηλεόραση και με αγαπά και εκείνη».

Για το «Γεια - The Musical» του Φοίβου η ηθοποιός είπε: «Το ένα παιδί είναι καλύτερο από το άλλο και δεν μου φτάνει ο τηλεοπτικός χρόνος. Το "Γεια - The musical" είναι βασισμένο στον μύθο της Σταχτοπούτας, αλλά σε μία πιο dark εκδοχή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ