Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια καλή στιγμή να επιλέξουμε να κάνουμε παρέα με πιο ευγενικούς και θετικούς ανθρώπους

Αναλυτικά τα άστρα...

Επιτέλους ένα Σαββατοκύριακο με θετικές όψεις ανάμεσα στους πλανήτες και τη Σελήνη στο ζώδιο της διακυβέρνησης της, τον Καρκίνο, να μη δέχεται δύσκολες όψεις από κακεργέτες. Το Σάββατο η κύρια όψη της μέρας είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα.

Ο Ερμής αφορά ιδιαίτερα την καθημερινότητα μας και με το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα η διαίσθηση μας οξύνεται, ενώ είναι μια καλή στιγμή να επιλέξουμε να κάνουμε παρέα με πιο ευγενικούς και θετικούς ανθρώπους. Η όψη αυτή αποτελεί μια κάπως πιο ευχάριστη επιρροή που διεγείρει τη φαντασία μας, την ευαισθησία μας, αλλά και τη δημιουργικότητα μας.

Εξαιρετική όψη για να έχουμε έμπνευση, για να αντιλαμβανόμαστε ενστικτωδώς και βασιζόμενοι στη διαίσθηση μας την πραγματικότητα, για να επικοινωνούμε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ επίπεδο κι όχι απαραίτητα με τα λόγια. 

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο έρχεται με νοσταλγική διάθεση, καθώς ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τριγώνου και σας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους ανακινώντας μνήμες από το παρελθόν.

Ίσως είναι η καταλληλότερη μέρα για να δείτε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, ένα αγαπημένο φίλο-η που έχετε καιρό να δείτε, ή ακόμη και να διαθέσετε μερικές ώρες που απλά θα τις αφιερώσετε στο να χαλαρώσετε από τις εντάσεις της εβδομάδας ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή βλέποντας μια σειρά ή μία ταινία.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο έχουμε μια γλυκιά όψη ως αντίβαρο σε όλη την κατάσταση που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την έκλειψη και τις σκληρές όψεις των πλανητών. Ο Ερμής από τον Σκορπιό συναντά σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα, μια όψη που ενισχύει τη διαίσθηση σας και σας κάνει και πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους.

Η τάση σας θα είναι να βοηθήσετε ή να συμπαρασταθείτε σε άτομα από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον, αλλά προσέξτε γιατί με τόση ευαισθησία δεν είναι δύσκολο να κάνετε το πρόβλημα των άλλων δικό σας και να νιώθετε την ενέργεια σας να διασπείρεται. Ακόμη κι η ενσυναίσθηση θέλει όρια και προστασία του εαυτού μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας βάζει σε δημιουργική διάθεση σχετικά με τα επαγγελματικά σας και μπορεί να έχετε ωραίες ιδέες για να ενισχύσετε τη δουλειά και την καριέρα σας.

Από την άλλη, μπορεί να είστε σε φάση που σκέφτεστε ίσως μια πιο ιδανική δουλειά για σας αν η συγκεκριμένη που κάνετε δεν σας φαντάζει ιδεώδης. Αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα στη δουλειά προσπαθήστε με ήρεμο τόνο να αποφύγετε μια συζήτηση που ξέρετε ότι θα οδηγήσει σε διαμάχη και προστατέψτε την ενέργεια σας και την ψυχολογία σας. Ασχοληθείτε ακόμη με τον χώρο του σπιτιού.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ