Αυτή είναι η λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο - No1 η Gisele με 400 εκ δολ, δεύτερη η Heidi Klum με μόνο 160 (φωτό & βίντεο)

Ποιες ακολουθούν;

Με την εκτιμώμενη περιουσία της Gisele Bündchen να ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια, το πρώην αγγελάκι της «Victoria Secret» έρχεται πρώτο στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Η 42χρονη Βραζιλιάνα καλλονή είχε συνεργαστεί με το διάσημο brand από το 1999 έως το 2006 και έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 1.200 εξώφυλλα περιοδικών.

Περιττό να πούμε ότι έχει δουλέψει για όλους τους μεγάλους οίκους και σχεδιαστές μόδας, ενώ το 2014 το Forbes την είχε βάλει στην 89η θέση με τις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη. 

Το 1997 η Gisele, απορρίφθηκε 42 φορές στο Λονδίνο προτού συμμετάσχει σε μια επίδειξη του Alexander McQueen το 1998. Την ίδια χρονιά πόζαρε για τις καμπάνιες πασίγνωστων εταιρειών όπως Missoni, Chloé, Dolce & Gabbana, Valentino, Gianfranco Ferré, Ralph Lauren και Versace. 

Πάμε να δούμε όμως ποια είναι τα υπόλοιπα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο: 

Heidi Klum -160 εκατομμύρια δολάρια


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Το 49χρονο μοντέλο, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και ηθοποιός από την Γερμανία είναι ένα από τα πιο γνωστά supermodels της Victoria Secter. Τον Μάιο του 2011, το περιοδικό Forbes υπολόγισε τα συνολικά κέρδη της Klum για εκείνη τη χρονιά σε 20 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Κατατάχθηκε στη δεύτερη θέση στη λίστα του περιοδικού με τα "World's Top-Earning Models".

Tyra Banks - 110 εκατομμύρια δολάρια


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

Tηλεοπτική προσωπικότητα, παραγωγός, επιχειρηματίας, ηθοποιός, μοντέλο και συγγραφέας η 48χρονη σήμερα Banks ξεκίνησε το modeling σε ηλικία 15 ετών.  Ήταν η πρώτη αφροαμερικανίδα που έγινε εξώφυλλο στα περιοδικά GQ και Sports Illustrated Swimsuit Issue, στα οποία εμφανίστηκε τρεις φορές.  Ήταν άγγελος της Victoria's Secret από το 1997 έως το 2005. 

Adriana Lima - 95 εκατομμύρια δολάρια


Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και λίγο αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elle Model Management. Έτσι, άρχισε να κλείνει μεγαλύτερες δουλειές ενώ φωτογραφήθηκε αρχικά για τα περιοδικά Vogue & Marie Claire. Συγκεκριμένα, το πρώτο της εξώφυλλο στο Marie Claire ήταν για την εκδοχή της Βραζιλίας το 1998 ενώ στο Vogue ήταν για την Ιταλική εκδοχή (Vogue Gioiello) τον Σεπτέμβριο του 2000.

Η 41χρονη σήμερα καλλονή από την Βραζιλία είναι περισσότερο γνωστή για τη πολυετή συνεργασία της με την εταιρεία Victoria's Secret.

 

Naomi Campbell - 80 εκατομμύρια δολάρια


Η 52χρονη Campbell ξεκίνησε και αυτή την καριέρα της στον χώρο της μόδας όταν ήταν 15 ετών και καθιερώθηκε μεταξύ των πιο αναγνωρίσιμων μοντέλων της δεκαετίας του '80 και του '90. Είναι ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της που χαρακτηρίστηκαν supermodels από τη βιομηχανία της μόδας και τον διεθνή Τύπο.

Alessandra Ambrosio - 80 εκατομμύρια δολάρια

Η 41χρονη Βραζιλιάνα είναι ένα επίσης πρώην αγγελάκια της Victoria Secret και επιλέχτηκε ως το πρώτο spokesmodel για τη σειρά PINK της εταιρείας. Έχει δουλέψει επίσης με μεγάλους οίκους όπως ο  Christian Dior, ο Armani και ο Ralph Lauren.

Miranda Kerr - 60 εκατομμύρια δολάρια


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

Η 39χρονη από την Αυστραλία είναι περισσότερο γνωστή ως αγγελάκι της Victoria's Secret. Το 2009 ίδρυσε την εταιρία οργανικών προϊόντων ομορφιάς KORA Organics.

Kendall Jenner - 45 εκατομμύρια δολάρια


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Το 27χρονο μοντέλο και reality star, είναι μέλος της διάσημης οικογένειας των Kardashian -Jenners και ξεκίνησε το modeling σε ηλικία 14 ετών. Έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας του κόσμου, φορώντας ρούχα μεγάλων σχεδιαστών της Νέας Υόρκης (New York Fashion Week) , του Μιλάνου και του Παρισιού.

Επίσης έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας (Vogue, Teen Vogue, Harper's Bazzar, GQ και άλλα πολλά), έχει περπατήσει σε σόου της Victoria’s Secret και ενεργεί ως πρεσβευτής της μάρκας καλλυντικών Estée Lauder σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ