Οι ερωτικές προβλέψεις (14-20/11) για τα 12 ζώδια: Εκπέμπουμε γοητεία, ομορφιά και χάρη - ιδανική ευκαιρία για ραντεβού

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό διάστημα με εκλείψεις και σκληρές όψεις που δοκίμασαν τις σχέσεις μας, αυτή η εβδομάδα έρχεται επιτέλους να μας αποζημιώσει αφού μπορούμε επιτέλους να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφες ερωτικές στιγμές.

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 15/11/2022, μια όψη η οποία χαρίζει μια ρομαντική και γλυκιά νότα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι μια ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη τον εγωισμό μας, να δώσουμε συγχώρεση σε ανθρώπους που μας πλήγωσαν και να εκφράσουμε την αγάπη και τα συναισθήματα μας.

Την ίδια ημέρα κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, μια από τις πιο όμορφες και ερωτικές όψεις η οποία είχε πραγματοποιηθεί ξανά τον Αύγουστο. Η όψη αυτή μας χαρίζει χαρά, αισιοδοξία και θετική διάθεση.

Εκπέμπουμε γοητεία, ομορφιά και χάρη και θα μπορέσουμε εύκολα να κατακτήσουμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Είναι η ιδανική ευκαιρία για ραντεβού και ερωτικές γνωριμίες, επομένως μη διστάσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Εάν είστε ήδη σε σχέση, αυτή η όψη σας καλεί να χαλαρώσετε, να αφήστε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας.

Από τις 16/11/2022 η Αφροδίτη θα αφήσει τα σκοτάδια του Σκορπιού και θα εισέλθει στο αισιόδοξο και ανήσυχο ζώδιο του Τοξότη. Την επόμενη ημέρα θα περάσει και ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνούμε και αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας. Τώρα θα γίνουμε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα επιδιώξουμε να βάλουμε την περιπέτεια στην καθημερινότητα μας.

Το πύρινο ζώδιο του Τοξότη δεν συμπαθεί τους περιορισμούς και έχει ως βασικό αίτημα την ανεξαρτησία του. Θα διεκδικήσουμε λοιπόν περισσότερη ελευθερία κινήσεων μέσα στις σχέσεις μας και δεν θα δεχτούμε να συμβιβαστούμε και να υποχωρήσουμε. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να ταξιδέψουμε, να έρθουμε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό και να βάλουμε στη ζωή μας ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες.

Στις 18/11/2022 το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα συνδέεται με εντάσεις, σεξουαλικότητα και ερωτικά πάθη. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε, όμως μπορεί να εμπλακούμε εύκολα σε παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου μέσα στις σχέσεις μας. Το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται λίγη προσοχή, αφού πραγματοποιείται το τετράγωνο ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα.

Πρόκειται για μια δύσκολη όψη η οποία προκαλεί μπερδέματα και σύγχυση και μας κάνει να νιώθουμε αδύναμοι ψυχικά αλλά και σωματικά.

Μπορεί να μην ξέρουμε τι θέλουμε ή να μην έχουμε την ενέργεια και το κίνητρο να κάνουμε το πρώτο βήμα στον έρωτα. Είναι επίσης πιθανή η εξαπάτηση αυτές τις ημέρες, επομένως προσπαθήστε να μην ανοίγεστε και αφήστε για αργότερα σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας εμπεριέχει έρωτα, συναίσθημα, αλλά και έντονες σεξουαλικές στιγμές για εσάς, αγαπητοί Κριοί, αφού τα ευνοϊκά τρίγωνα που σχηματίζονται θα σας φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σας και θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Επιπλέον, θα καταφέρετε να απαλύνετε τραύματα του παρελθόντος και να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που σας πλήγωσαν.

Σε όλο αυτό θα βοηθήσει και η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη από τις 16/11. Θα ανακτήσετε σιγά-σιγά την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε επιτέλους το επόμενο βήμα στον έρωτα. Βγείτε έξω, διασκεδάσετε, γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους και ταξιδέψτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αντέχετε άλλη στασιμότητα και καλείστε να αναζητήσετε τρόπους για να ανανεωθείτε.

Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 19/11 μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και μπερδέματα στο μυαλό σας, αλλά και στις επαφές σας. Κρατήστε μικρό καλάθι σε όσα σας υπόσχονται, αλλά αντίστοιχα προσπαθήστε και εσείς να είστε πιο συγκρατημένοι και να φιλτράρετε τα λόγια σας. Να θυμάστε ότι το τοπίο είναι θολό τώρα, επομένως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από την έκλειψη στο ζώδιο σας αισθάνεστε εξαντλημένοι ψυχικά, αφού ήρθατε αντιμέτωποι με αλλαγές και γεγονότα που σας αναστάτωσαν και όπως είναι γνωστό δεν συμπαθείτε τις αλλαγές και θέλετε πάνω απ’ όλα την ηρεμία σας. Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας όμως έρχεται για να σας αποζημιώσει. Τα ευνοϊκά τρίγωνα που θα πραγματοποιηθούν στον τομέα που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας ευνοούν ιδιαίτερα τις κοινωνικές επαφές και τις νέες γνωριμίες.

Ένα άτομο που θα γνωρίσετε τώρα θα σας γεμίσει συναισθήματα και θα σας κάνει να περάσετε όμορφα μαζί του. Από τις 16/11 η Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη και θα εγκαινιάσει μια άκρως παθιασμένη και σεξουαλική περίοδο για εσάς. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, θα περάσετε καυτές ερωτικές στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε κρυφά ραντεβού και μυστικές επαφές που θα ανεβάσουν στα ύψη την αδρεναλίνη. Στις 18/11 το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα ενισχύσει αυτό το κλίμα και θα φέρει περισσότερο πάθος μέσα στην ερωτική σας ζωή. Θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, αφού τόσο η Αφροδίτη όσο και ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα εισέλθουν στο ζώδιο του Τοξότη. Εάν είστε μόνοι-ες, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα άτομο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα. Ακόμα όμως κι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στον ορίζοντα, οι επόμενες ημέρες προσφέρονται για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τώρα η κατάσταση θα είναι πιο ομαλή και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφορές σας μέσω του διαλόγου. Δεν έχετε διάθεση για εντάσεις και αντιπαραθέσεις, επομένως θα προτιμήσετε την πιο διπλωματική οδό. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο το επόμενο διάστημα για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και όλα όσα σας χωρίζουν.

Στις 19/11 το τετράγωνο του Άρη από το δικό σας ζώδιο με τον Ποσειδώνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς, γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις. Είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε μια μπερδεμένη κατάσταση ή να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από τους άλλους. Το ιδανικό θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε για αργότερα τις πρωτοβουλίες ή τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ