Ο πριγκιπικός σύζυγος Mike Tindall τα «έκανε λίμπα» σε ριάλιτι: «Όλοι οι πολιτικοί είναι f***s» - υπαινιγμός για Boris Johnson (βίντεο)

Συμμετέχει στο ριάλιτι « I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here»

Ο Mike Tindall εδώ και λίγο καιρό συμμετέχει στο ριάλιτι « I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here» και ήδη κατάφερε να τα κάνει «μαντάρα»!

Ο 44χρονος πρώην άσος του ράγκμπι, ο οποίος είναι παντρεμένος με την εγγονή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ και κόρη της πριγκίπισσας Άννας, Zara Phillips, σίγουρα παραβίασε το βασλικό πρωτόκολλο με την δήλωση που έκανε. 

 Ενώ συνομιλούσε με τον συμπάικτη του, τον κωμικό Seann Walsh, για την καθαίρεση του πρώην πρωθυπουργού Boris Johnson, ο Tindall είπε ότι όλοι οι πολιτικοί είναι «f**kers». 

Ο Mike παντρεύτηκε την Zara το 2011 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 8χρονη Mia, την 4χρονη Lena και τον ενός έτους Lucas. Από τότε ο 44χρονος έχει γίνει ένα σημαντικό πρόσωπο στον εσωτερικό κύκλο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, παρόλο που ο ίδιος και η σύζυγός του δεν θεωρούνται «εργαζόμενα μέλη».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έτσι αν και μένουν στο Gatcombe - το κτήμα Cotswolds της μαμάς της Zara ,πριγκίπισσας Άννας - οικονομικά τα βγάζουν πέρα μόνοι τους και δεν λαμβάνουν χρήματα από την βασιλική οικογένεια.  Ωστόσο καλούνται και εκείνοι με την σειρά τους να παραμένουν πολιτικά ουδέτεροι στις δημόσιες τοποθετήσεις τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

Η Zara άλλωστε - παρόλο που όπως και ο σύζυγός της δεν κατέχει κάποιον τίτλο - είναι η 20η στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο. 

Μιλώντας στην MailOnline ο  βασιλικός συγγραφέας Richard Fitzwilliam έκανε λόγο για παραβίαση του πρωτοκόλλου, σημειώνοντας ότι η τοποθέτησή του δεν ήταν σοφή.

«Ο Mike Tindall έχει μια νεανική προσωπικότητα που συνήθως λειτουργεί προς όφελός του. Ωστόσο, στη ζούγκλα έχει κάνει εξαιρετικά ενοχλητικά σχόλια για τη στιγμή που του σκίστηκε το παντελόνι μπροστά στην πριγκίπισσα Άννα. Θα τον στοιχειώνουν σε μελλοντικά άρθρα που θα γραφτούν για αυτόν και τη Zara.  Το κοινό του συγκεκριμένου ριάλιτι είναι τεράστιο και αυτό δεν θα έχει βοηθήσει την εικόνα του» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Τώρα κάνει άστοχα σχόλια για τους πολιτικούς, όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι οι royals πρέπει να είναι υπεράνω της πολιτικής και να αποφεύγουν τέτοια σχόλια. Δεν είναι πρωτόκολλο που χρειάζεται μαθήματα, είναι κοινή λογική καθώς ένα εξαιρετικά δημοφιλες ριάλιτι και φαίνεται εξαιρετικά ανόητος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ