Γιάννης Κότσιρας: «Αφήστε με ήσυχο πια με τα μαλλιά μου, είναι φοβερό αυτό το πράγμα - Έχανα τους φίλους μου, τα πάντα» (βίντεο)

Ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4

Ο Γιάννης Κότσιρας βρέθηκε την Παρασκευή καλεσμένης στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Δεν την περίμενα την μεγάλη επιτυχία και νομίζω ότι κανείς δεν την περιμένει. Δεν υπάρχει άλλωστε συνταγή. Πάντα βέβαια το ελπίζεις. Δεν είναι ότι άλλαξε εμένα μόνο, άλλαξε τον κόσμο γύρω μου και αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς και συ σε αυτό το νέο δεδομένο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο διάσημος τραγουδοποιός για την επαγγελματική του πορεία.

Ακόμα πρόσθεσε ότι: «Είχα πάθει μια αγοραφοβία και ξαφνικά, εκεί που πηγαίναμε την βόλτα μας χαλαροί, άρχισε να με γνωρίζει ο κόσμος και να έρχεται πάνω μου και να ενοχλεί. Αυτά άλλαξαν. Μόνο οι φίλοι μου, που είχα από πάντα, δεν άλλαξαν και παραμένουν μέχρι σήμερα. Είναι περίεργο όλο αυτό και ένιωσα πολύ ξένος. Δηλαδή απομακρύνθηκα από όλους».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το 1998, 1999 ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω. Με είχε ενοχλήσει τόσο πόλύ όλο αυτό που προς στιγμήν είχα πει «θα τα παρατήσω, δεν μπορώ άλλο. Ήταν βαρύ το φορτίο γιατί έχανα τους φίλους μου, έχανα το περιβάλλον μου, έχανα τα πάντα. Δεν μπορούσα να πάω για καφέ, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Είπα απλώς τότε πως θα βάλω τους δικούς μου όρους και… σε όποιον αρέσω! Οι δικοί μου όροι είναι να κάνω την μουσική που θέλω, με τον τρόπο που την θέλω, δεν θα δίνω λογαριασμό σε κανέναν και θα συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφερόμουν».

Ο Γιάννης Κότσιρας ανέφερε ακόμα ότι ο πατέρας του ήθελε να γίνει ναυτικός και ότι τον είχε γράψει σε σχολή, ωστόσο εκείνος πήγε μόνο για μια μέρα.«Στα μυαλά των παλιών ο μουσικός ήταν άλλο πράγμα, ένας νυχτόβιος, που δεν είχε λεφτά ποτέ, ένας άνθρωπος που θεωρείτο ανεπάγγελτος», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Του είπα “θα πληρώσεις για να έρθεις να με δεις”. Ήρθε στο Περιβόλι του Ουρανού, τον έβαλα πλήρωσε και την επόμενη ημέρα με τα χρήματα της βραδιάς που είχα πάρει πήγα και του αγόρασα ένα κοστούμι».

Αναφερόμενος στην σύζυγό του είπε μεταξύ άλλων ότι ξεκίνησε να εκτιμά τη μουσική του μετά τη συνεργασία με τον Θανάση Μικρούτσικο.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής μίλησε επίσης για το πόσο συχνά τον ρωτάνε για τα μαλλιά του και μεταξύ σοβαρού και αστείου έδειξε την ενόχλησή του:

«Είναι φοβερό αυτό το πράγμα. Είχα μακρύ μαλλί, όταν πήγα φαντάρος το κούρεψα κι έτυχε να κάνω τον πρώτο μου δίσκο με μακρύ, τον δεύτερο με μεσαίο και βρίσκομαι στη φάση με τα κοντά τώρα. Πρέπει να τα μακραίνω δηλαδή για να με γνωρίζετε;» είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ