Ζώδια - οι ερωτικές προβλέψεις 21-27/11: Χαρά, αισιοδοξία και τύχη - οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτές τις ημέρες

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Χαρά, αισιοδοξία και τύχη είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτές τις ημέρες. Θα νιώσουμε ότι τα δύσκολα είναι πλέον πίσω μας και ότι είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε νέες ερωτικές περιπέτειες και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας.

Η χαρούμενη αυτή εβδομάδα ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού στις 21/11/2022 κορυφώνεται το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Δία. Η όψη αυτή μας χαρίζει ενθουσιασμό, θετική διάθεση και εκτοξεύει την αυτοπεποίθηση μας στα ύψη. Τα εμπόδια μέσα στις σχέσεις μας θα ξεπεραστούν πολύ εύκολα και θα μας δοθεί η ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις και να κάνουμε πράγματα που μας χαλαρώνουν και μας ευχαριστούν.

Στις 22/11/2022 ο Ερμής και η Αφροδίτη συναντιούνται στο ζώδιο του Τοξότη και ευνοούν επαφές, συζητήσεις, αλλά και νέες γνωριμίες. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα εισέλθει και αυτός με τη σειρά του στον Τοξότη και θα μας βοηθήσει να κάνουμε σχέδια και να ατενίσουμε το μέλλον, είτε είμαστε σε σχέση είτε όχι.

Στις 23/11/2022 αργά το βράδυ, ουσιαστικά ξημερώματα 24/11/2022, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, ένα φεγγάρι το οποίο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για νέα ξεκινήματα στην ερωτική μας ζωή, αλλά και για περιπέτειες οι οποίες θα μας ανανεώσουν.

Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε τώρα θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα ανανεωθείτε και θα θέσετε νέους στόχους με το ταίρι σας.

Στις 24/11/2022 ο Δίας επιστρέφει σε φαινομενικά ορθή πορεία στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12/2022 που θα μπει οριστικά στο ζώδιο του Κριού. Μέχρι τότε θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε σχέδια που είχαν μείνει στον πάγο και θα φέρει περισσότερη κατανόηση και ευαισθησία μέσα στις σχέσεις μας.

Η εβδομάδα αυτή κλείνει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 26/11/2022, μια όψη η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να επουλώσουμε τραύματα του παρελθόντος και να απαλύνουμε τον πόνο που μπορεί να μας προξένησε ένα πρόσωπο. Θα μπορέσουμε να συνδεθούμε πιο ουσιαστικά με τους άλλους και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή μας κάποιος/α που θα μας υπενθυμίσει την αξία μας.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις πιο βαθιές σας επιθυμίες και να έρθετε πιο κοντά στο ερωτικό σας ταίρι, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα χαρακτηρίζεται από πάθος και έντονα συναισθήματα. Στις 22/11 η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θα ευνοήσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε για να συναντήσετε ένα πρόσωπο, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, οι ημέρες αυτές θα είναι χαρούμενες και ανέμελες και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μελλοντικά σχέδια με το ταίρι σας. Η

Νέα Σελήνη στον Τοξότη το βράδυ της Τετάρτης έρχεται για να απογειώσει όλο αυτό το κλίμα, αφού θα σας χαρίσει αισιοδοξία, θετική διάθεση και αυτοπεποίθηση και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή. Στις 26/11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τα τραύματα και τα αρνητικά συναισθήματα που σας βαραίνουν και να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή με κάποιον/α που θα σας δώσει πολύτιμα μαθήματα και θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου-Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας χαρίσει αισιοδοξία, τύχη και θα σας κάνει να νιώσετε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες με τη βοήθεια των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας. Εάν είστε δεσμευμένοι είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε την επισημοποίηση της σχέσης σας ή για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες

Στις 22/11 η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει πάθος και ένταση μέσα στην ερωτική σας ζωή. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές συναντήσεις ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που πραγματοποιείται το βράδυ της Τετάρτης, θα σας φέρει σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Στις 24/11 ο Δίας θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία στους Ιχθύς, κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με φίλους ή να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που υποστηρίζουν τα όνειρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Τοξότη, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε ευχάριστα είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Στις 22/11 η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για επαφές, συζητήσεις και νέες γνωριμίες.

Η όψη αυτή σας καλεί να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα μπορέσετε να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που σχηματίζεται το βράδυ της Τετάρτης, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τις σχέσεις και την ερωτική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας κάνει να περάσετε καλά και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας.

 Δεν αποκλείεται μάλιστα όλο αυτό να εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη σχέση μέσα στην οποία θα ξαναβρείτε το χαμόγελο σας. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα περάσετε εξίσου όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και θα καταφέρετε επιτέλους να χαλαρώσετε και να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον. Στις 26/11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέσης σας και θα νιώσετε ότι έχετε φίλους δίπλα σας που σας στηρίζουν.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ