Φωτό & βίντεο από τα καλλιστεία: Σάρωσε τους τίτλους η Κρήτη! - Σταρ Ελλάς η πρώην παίκτρια του «Big Brother» Σαμάνθα Μίσοβιτς

Μια λαμπερή βραδιά

Όλη η ομορφιά των καλλιστείων αναβίωσε χθές, στην 70η ανάδειξη της Σταρ-Μις Γιάνγκ Ελλάς 2022.

 

12 καλλονές διεκδίκησαν τους πολυπόθητους τίτλους ομορφιάς, με στόχο τη συμμετοχή τους στους διεθνείς διαγωνισμούς Miss World και Miss International.

Η λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα και παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον Λάκη Γαβαλά, την Ιωάννα Σουλιώτη, την Κατερίνα Στικούδη, την Σάσα Σταμάτη, τον Γιώργο Μεστούση, την Γκαλένα Βελίκοβα και την περσινή Σταρ Ελλάς, Άννα Παυλίδου.

Νικήτρια η... Κρήτη!

Η μεγαλόνησος σάρωσε στους τίτλους, αφού Σταρ Ελλάς αναδείχθηκε η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία κατάγεται από την Ιεράπετρα, Μις Ελλάς η Ζωή Ασουμανάκη από το Ρέθυμνο, Μις Γιανγκ Ελλάς η Ιωάννα Σκουλά από το Ηράκλειο και Μις Σίνεμα, η Ζέτα Μαρκογιαννάκη, επίσης από το Ρέθυμνο.

Και αν το όνομα της φετινής Σταρ Ελλάς σας φαίνεται γνωστό, η 19χρονη Σαμάνθα είχε συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του «Big Brother».

 

 

Η Μίσοβιτς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ο μπαμπάς της είναι από την Σερβία και η μαμά της από την Ουκρανία, ενώ η ίδια από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού.  Το 19χρονο μοντέλο έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία.

 

 

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα καλλιστεία στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ