Δήμητρα Κατσαφάδου: Παγώνει τη δωρεά του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου - ''Αισθάνομαι συντετριμμένη'' (φωτό - βίντεο)

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, σοοαρισμένη από τις εξελίξεις διακόπτει τη διαδικασία μεταβίβασης του σπιτιού της στην "Κιβωτό του Κόσμου". 

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, η ιδρύτρια της γνωστής σειράς καλλυντικών La Vie en Rose, ανακοίνωσε, λόγω των εξελίξεων, ότι «παγώνει» την μεταβίβαση του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η Κατσαφάδου είχε δωρίσει το σπίτι της στην Οργάνωση για τη φιλοξενία των παιδιών, όμως μετά τις καταγγελίες και τα όσα έρχονται στο φως, αποφάσισε να σταματήσει τις διαδικασίες.

Σε ανάρτησή της στο Instagram έκανε την ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών.

Η επιχειρηματίας έγραψε:

«Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι συντετριμμένη και νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το θέμα που αφορά στην Κιβωτό του Κόσμου.Το τάμα μου και το μεγαλύτερό μου όνειρο, ήταν και παραμένει, να χαρίσω το σπίτι μου σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και ειδικά στα ορφανά παιδιά.

Με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, πάγωσε η ψυχή μου πρωτίστως και φυσικά η μεταβίβαση του σπιτιού μου. Παραμένω πάντα στη διάθεση των παιδιών και ανοίγω την αγκαλιά μου σε όλα εκείνα τα πλάσματα που αξίζουν ΜΟΝΟ αγάπη, στοργή και προστασία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ