Η βασιλική σύζυγος Καμίλα με την βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας - «ένα υπέροχο απόγευμα» (φωτό)

Συνάντηση πριν την δεξίωση της Καμίλα στο Μπάκιγχαμ

Την Δευτέρα η βασιλική σύζυγος Καμίλα υποδέχτηκε στο Clarence House, στο Λονδίνο, την βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας.

Για την περίσταση η 75χρονη σύζυγος του βασιλιά Καρόλου επέλεξε ένα μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα. Η 52χρονη σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα από πλευράς της φορούσε ένα κομψό, πετρόλ φουστάνι  Badgley Mischka και σατέν γόβες Dior.

Εξίσου σικάτη και η 50χρονη γυναίκα του διαδόχου πρίγκιπα  Φρειδερίκου. Η Μαίρη της Δανίας ήταν ντυμένη με μια μαύρη μπλούζα Valentino με αστραφτερές λετπομέρειες στον γιακά και μια ασπρόμαυρη, καρό φούστα  Dolce & Gabbana.

Η συνάντηση των τριών γυναικών έγινε ενόψει της δεξίωσης που θα παραθέσει σήμερα Τρίτη η Καμίλα, στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. 

«Ένα υπέροχο απόγευμα με την Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλική Σύζυγο Καμίλα και την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα την Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας» έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram η βασίλισσα Ράνια.

Σημειώνεται ότι η δεξίωση διοργανώθηκε, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου) και είναι μέρος της εκστρατείας του ΟΗΕ «16 Ημέρες Ακτιβισμού», η οποία επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Photo: Instagram/@queenrania

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η εκστρατεία καλεί άτομα και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο να συναντηθούν και να οργανώσουν στρατηγικές για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και των κοριτσιών. Η εκστρατεία, όπως αναφέρει το People, ξεκίνησε στις 25 Νοεμβρίου, και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ