Τζιλ Μπάιντεν: Η Πρώτη Κυριά των ΗΠΑ στόλισε τον Λευκό Οίκο - Υπερπαραγωγή τα 77 δέντρα, οι διαφορές με την Μελάνια Τραμπ

Την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου αποκάλυψε χθες η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν μετά από μήνες προετοιμασιών.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε το "We the People" ως θέμα για την εορταστική διακόσμηση του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ανατολικής Πτέρυγας.

"Καθώς η χώρα μας συγκεντρώνεται για τις γιορτές, οι παραδόσεις μπορεί να διαφέρουν, αλλά οι κοινές αμερικανικές αξίες μας - η πίστη στις δυνατότητες, η αισιοδοξία και η ενότητα - διαρκούν εποχή με την εποχή", έγραψαν ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η Τζιλ Μπάιντεν σε μια επιστολή καλωσορίσματος στον οδηγό εορτών του Λευκού Οίκου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The White House (@whitehouse)

Η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε το θέμα πριν από αρκετούς μήνες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, και κατά τη διάρκεια των μεγάλων διακοπών της Ημέρας των Ευχαριστιών, περισσότεροι από 150 εθελοντές κατέβηκαν στον Λευκό Οίκο για να διακοσμήσουν τις δημόσιες αίθουσες.

The White House decorated for the holidays.

Κάθε ένα από τα δωμάτια έχει το δικό του θέμα. Η Ανατολική Αίθουσα, για παράδειγμα, επικεντρώνεται στη φύση και την αναψυχή και περιλαμβάνει αναπαραστάσεις τεσσάρων εθνικών πάρκων. Το Μπλε Δωμάτιο, το οποίο στεγάζει το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου - ένα έλατο Concolor 5 μέτρων από το Auburn της Πενσυλβάνια - περιλαμβάνει χειροποίητες απεικονίσεις των επίσημων πτηνών της πολιτείας και της επικράτειας.

The Official White House Christmas Tree in the Blue Room.

Το Κόκκινο Δωμάτιο είναι η αίθουσα "Πίστη και Φως" με "πύργους από κεριά" και, όπως είναι η παράδοση από το 1975, 'εχει φρέσκα βατόμουρα ως μέρος της διακόσμησης.

Το δωμάτιο περιλαμβάνει επίσης ορχιδέες, το αγαπημένο λουλούδι της Τζιλ Μπάιντεν.

Και φέτος, οι κάλτσες των μελών της οικογένειας Μπάιντεν θα κρέμονται από το τζάκι στην κρατική τραπεζαρία, με ένα πορτοκάλι στη μύτη, κάτι που αποτελεί παράδοση από τη γιαγιά της Πρώτης Κυρίας, σύμφωνα με το CNN.

The State Dining Room decorated for the holidays.

Υπάρχουν 77 χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο τον Λευκό Οίκο με πάνω από 83. 615 εορταστικά φώτα που διακοσμούν τα δέντρα, τις γιρλάντες, τα στεφάνια και τις οθόνες. Είκοσιπέντε κλασικά στεφάνια κοσμούν τη βόρεια και τη νότια πρόσοψη του Λευκού Οίκου.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ