Η Μάρα Δαρμουσλή σε αποκαλυπτικό mood: «Το 1ο μου παιδί μου είπε "δεν περίμενες λίγο να σου κάνω εγγονάκι;"»

Καλεσμένη στο «Πρωινό μας« η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για το δεύτερο παιδί της.

Για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από εκείνον τον τοκετό και μετά μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό μας» η Μάρα Δαρμουσλή.

«Μετά την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας που έχει να κάνει με τους μύες και την κοιλιακή περιοχή. Ειδικά τη δεύτερη φορά που γέννησα, δεν είχα υπάρξει ποτέ πιο γυμνασμένη, πήρα πέντε κιλά στην εγκυμοσύνη, ακολουθούσα το ίδιο μοτίβο γυμναστικής με την πρώτη μου εγκυμοσύνη… δεν έκανα τίποτα. Συζητώντας μετά με τον γυναικολόγο μου είπε ότι είχα πράγματι μια διάσταση μυών.

Έτυχε μια μέρα σε μια συζήτηση που είχα με τη μακιγιέζ στη δουλειά που βρισκόμουν τότε, η οποία ήταν επίσης θηλάζουσα μητέρα ενός παιδιού, την ώρα που άλλαζα μου είπε, “έχεις διάσπαση μυών, το ξέρεις;”» είπε η Μάρα Δαρμουσλή.

 

 

Στη συνέχεια εξήγησε τι είναι η διάσταση μυών: «Αυτό, δημιουργεί προβλήματα στη καθημερινότητα. Από το πιο απλό, το να σου πονάει η μέση που δε δίνεις σημασία έως του ότι τα όργανα δε μπορούν να λειτουργήσουν σωστά. Αντιμετωπίζεται… Η κάθε γυναίκα είναι με τον βαθμό της».

Μάλιστα η ίδια είπε με χιούμορ: ''Το 1ο μου παιδί μου είπε "δεν περίμενες λίγο να σου κάνω εγγονάκι;'' 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ