Τζόυς Ευείδη: ''Με ρώτησαν αν έχω βγάλει λεφτά από την ενασχόλησή μου με τα ζώα, είναι ανοιχτή πληγή - Μιλάμε για πατριαρχία''

''Προσπαθώ σε αυτή τη χώρα που έχει τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα'', είπε! 

Η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων μοιράστηκε και μία εμπειρία που έζησε, κατά το παρελθόν, στο Παρίσι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός εξιστόρησε τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην πόλη του Φωτός, λέγοντας ότι η Τζόυς Ευείδη ήθελε απεγνωσμένα να βγει το βράδυ να διασκεδάσει, ενώ η υπόλοιπη παρέα ήταν αρκετά κουρασμένη.

«Θυμάμαι που είχα ψωνίσει vintage δαντέλες από το Παρίσι και είχα κάνει και τα μαλλιά μου κοτσιδάκια με τριαντάφυλλα. Τους είχε πιάσει η μουντρουχιά, που να τρέχουμε και τέτοια. Αλλά λυσσάξατε τελικά» παραδέχτηκε η ηθοποιός.

 

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τα ζώα, την ευαισθησία που έχει, κάτι που φανερώνει δημόσια, μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

 

«Έχω κάνει όσα μου επιτρέπει η δουλειά και ο προσωπικός μου χρόνος. Προσπαθώ σε αυτή τη χώρα που έχει τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα, να γίνει κάτι. Προσπαθώ να πείσω τον κόσμο να υιοθετήσουν ζώα και όχι να αγοράζουν. Με έχουν ρωτήσει εάν έχω βγάλει λεφτά από την ενασχόλησή μου με τα ζώα, είναι ανοιχτή πληγή. Μιλάμε για πατριαρχία, τι να λέμε για τα ζώα; Ψιλά γράμματα. Τα ζώα στην Ελλάδα είναι αναλώσιμα» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε επίσης και για το Ρετιρέ και τον Γιάννη Δαλιανίδη.

 

 

«Στο Ρετιρέ ήταν λίγο φοβιστικός ο Γιάννης Δαλιανίδης. Ήταν πολύ αυστηρός. Ήρθε από τη Φίνος Φιλμ, που ήταν number one και leader, κι άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση κι είχε το κύρος, την επιβολή και την τσαντίλα της δουλειάς. Με τον Δαλιανίδη έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου. Πίναμε καφέ, πριν πάω στο γύρισμα, κι η μάνα μου μου έλεγε άργησες σήμερα και της έλεγα όχι και δύο λεπτά…» είπε η Τζόυς Ευείδη, δείχνοντας πως έκανε εμετό.

«Πολύ άγχος. Δεν μπορούσες να πας και να πεις αλλιώς τα λόγια. Φώναζε τι είναι αυτό και χάσμα. Δεν μπορούσες να κάνεις ούτε παύση. Εμείς είμαστε και μια ενοχική γενιά που ο σκηνοθέτης ήταν εκ προοιμίου τύραννος… Ο Γιάννης ούρλιαζε στο γύρισμα. Ακούγαμε από τα ακουστικά της κάμερας τις φωνές του.

Ήταν στο control κι ακούγαμε που έβριζε τις κάμερες. Δεν υπήρχε. Τελείωνε το γύρισμα κι έλεγε πάμε να κεράσω ποτάκι;» είπε μεταξύ άλλων η Τζόυς Ευείδη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ