Χένρι Καβίλ: Τον έδιωξαν από Superman - Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος, «δεν είναι εύκολο» έγραψε

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την απόλυσή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Ο Χένρι Καβίλ απολύθηκε και δεν θα υποδυθεί τον Superman, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε μια λεπτομερή ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Καβίλ συναντήθηκε πρόσφατα με τον επικεφαλής των DC Studios Τζέιμς Γκαν, ο οποίος γράφει μια νέα ταινία για τον Superman, καθώς και με τον πρόεδρο Πίτερ Σαφράν. Οι δύο άνδρες σύμφωνα με τον ηθοποιό του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα.

«Είναι θλιβερά νέα για όλους. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman», έγραψε ο Κάβιλ στην ανάρτησή του στο Instagram. «Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο – λίγο πριν την πρόσληψη - αυτή η είδηση δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Σέβομαι ότι ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσοι εμπλέκονται καλή τύχη».

Δείτε την ανάρτηση του Χένρι Καβίλ στο Instagram

Ο Γκαν δουλεύει εδώ και «αρκετό καιρό» πάνω σε μια νέα ιστορία για τον Superman, η οποία θα επικεντρωθεί στη ζωή του χαρακτήρα ως νεαρός δημοσιογράφος, σύμφωνα με το Variety.

«Ο Πίτερ και εγώ έχουμε έτοιμη μια σειρά της DC, για την οποία δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι. Θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε μερικές συναρπαστικές πληροφορίες για τα πρώτα μας έργα στις αρχές του νέου έτους», έγραψε ο Γκαν στο Twitter την Τετάρτη.

«Ανάμεσα σε αυτά που είναι στα πλάνα είναι ο Superman. Στα αρχικά στάδια, η ιστορία μας θα επικεντρωθεί σε ένα παλαιότερο μέρος της ζωής του Superman, οπότε τον χαρακτήρα δεν θα τον υποδυθεί ο Χένρι Καβίλ. Αλλά μόλις είχαμε μια υπέροχη συνάντηση με τον Χένρι, είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του και μιλήσαμε για τις περιπτώσεις να συνεργαστούμε στο μέλλον».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ