Σοκ με την αυτοκτονία του 15χρονου στο Παλαιό Φάληρο: ''Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω'', είπε

Αστόχησε την πρώτη φορά που πυροβόλησε! 

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο, όταν ένας 15χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και κατέληξε λίγο αργότερα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, στον «Ευαγγελισμό», όπου διακομίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 15χρονος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 14:00 στο «112» και ανέφερε ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει, ενώ αμέσως μετά έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο έφηβος που είχε πάρει το πυροβόλο όπλο του πατέρα του, ο οποίος το κατείχε νόμιμα, αστόχησε την πρώτη φορά που αυτοπυροβολήθηκε, δυστυχώς, όμως, όχι και την δεύτερη.

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν τον 15χρονο βαρύτατα τραυματισμένο. 

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του

 

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οικογένεια του 15χρονου επέστρεψε στην Ελλάδα, από ευρωπαϊκή χώρα όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Παλαιό Φάληρο: «Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω»

Οι τελευταίες λέξεις του νεαρού ήταν τα λόγια που είπε στο 112, λίγο προτού βάλει τέλος στη ζωή του, στο μπάνιο του σπιτιού του στο Παλαιό Φάληρο: «Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω».

Στην ίδια τηλεφωνική κλήση είπε στις Αρχές και τη διεύθυνση της οικείας του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον πατέρα του έξω από την πόρτα. Όταν κατάφεραν να μπουν στο μπάνιο, εντόπισαν αιμόφυρτο και σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι τον ανήλικο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ