Topwoman η Bella Hadid: To supermodel που βγάζει 25εκατ. δολάρια - Πάσχει από τη νόσο του Lyme (φωτό - βίντεο)

Τώρα κυκλοφόρησε και την δική της συλλογή ρούχων! 

Η Μπέλα Χαντίντ είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα των τελευταίων χρόνων. Mε περιουσία που αγγίζει τα 25 εκατ. δολάρια, η κόρη του Mohamed και της Yolanda Ηadid, ξεκίνησε την καριέρα της, όταν ήταν μόλις 16 χρόνων. 

Το 2016, ψηφίστηκε "Μοντέλο της Χρονιάς" από τους επαγγελματίες του κλάδου για το Models. com.  Σε διάστημα τεσσάρων ετών, η Χαντίντ έκανε είκοσι επτά εμφανίσεις σε εξώφυλλα διεθνών περιοδικών της Vogue. 

Γεννημένη στην Ουάσινγκτον και μεγαλωμένη στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, η Χαντίντ ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 16 ετών.

 

 

 

 

Υπέγραψε συμβόλαιο με την IMG Models τον Αύγουστο του 2014 και έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα.

Το 2017, η Hadid έσπασε το ρεκόρ της Doutzen Kroes για τα περισσότερα εξώφυλλα της Vogue Σεπτεμβρίου σε ένα έτος, εμφανιζόμενη σε πέντε διεθνείς εκδόσεις (Κίνα, Ισπανία, Βραζιλία, Αυστραλία και Αραβία).

 

 

 

 

 

 

Η Ιζαμπέλα Χαϊρία Χαντίντ, όπως είναι το κανονικό της όνομα , είναι κόρη του Μοχάμεντ Χαντίντ - που είναι Παλαιστίνιος Ιορδανός κτηματομεσίτης - ενώ η μητέρα της, Γιολάντα Χαντίντ (κατά κόσμον βαν ντεν Χέρικ), είναι Ολλανδή πρώην μοντέλο.

 

 

Μέσω του πατέρα της, η Χαντίντ ισχυρίζεται ότι κατάγεται από τον Ντάχερ Αλ Ομέρ, πρίγκιπα της Ναζαρέτ και σεΐχη της Γαλιλαίας.  Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Τζίτζι, και έναν μικρότερο αδελφό, τον Ανουάρ, οι οποίοι είναι επίσης μοντέλα.  Έχει επίσης δύο μεγαλύτερες ετεροθαλείς αδελφές από τον πατέρα της, τη Μαριέλ και την Αλάνα.

 Η εξομολόγηση για τη νόσο του Lyme

Το μοντέλο, διαγνώστηκε με την πάθηση που μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω τσιμπήματος από τσιμπούρι το 2012. 

 

 

 

 

Σε συνέντευξη το 2015 στην Evening Standard, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν «αρρώστησε για πρώτη φορά».

«Επηρέασε τη μνήμη μου, οπότε ξαφνικά δεν θυμόμουν  πώς να οδηγήσω  στη Σάντα Μόνικα από το Μαλιμπού όπου έμενα», είχε πει χαρακτηριστικά ενώ εξήγησε ότι αναγκάστηκε να πουλήσει και το άλογό της καθώς πλέον δεν μπορούσε να το φροντίσει.

 

 

Η Μπέλα Χαντίντ δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειάς της που πάσχει από τη νόσο του Lyme. Και η μητέρα της, Γιολάντα, αλλά και ο αδερφός της, Άνγουορ, έχουν μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη τους με την ασθένεια.

Kυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή ρούχων

Το top model συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον ευρωπαϊκό λιανοπωλητή ηλεκτρονικού εμπορίου ABOUT YOU για να παρουσιάσει μια  F/W συλλογή που είναι εμπνευσμένη από το δικό της στυλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή, όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, είναι εμπνευσμένη από την δεκαετία του '90 και του 2000, ενώ πιο συγκεκριμένα η συλλογή Bella X ABOUT YOU περιλαμβάνει μίνι φούστες, μπλουζάκια πόλο, παντελόνια σε ίσια γραμμή, καθώς και μπουφάν.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ABOUT YOU, μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη συλλογή είναι πλέγμα, ζέρσεϊ, τζιν και δέρμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ