Α ρε Κέιτ με τα ωραία σου! Η πριγκίπισσα της Ουαλίας με φανταστικό χακί σύνολο - Μαζί με τον Ουίλιαμ, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ & τον Λούις (φωτό & βίντεο)

Εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με το outfit της

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά, μαζί με άλλη μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν σήμερα στην εκκλησία St Mary Magdalene, στο Norfolk, για την χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με το outfit της. Ειδικότερα η 40χρονη νύφη του βασιλιά Καρόλου επέλεξε ένα μακρύ, χακί παλτό Alexander McQueen.

Η Κέιτ φορά συνχά ρούχα του διάσημου βρετανικού οίκου μόδας, ενώ και το νυφικό που είχε βάλει στον γάμο της με τον Ουίλιαμ ήταν επίσης μια δημιουργία του αείμνηστου μόδιστρου.

Το look της ολοκληρώθηκε με ένα φόρεμα από τα Mango, σε ανάλογους τόνους με το πανωφόρι της, ένα ζευγάρι καφέ suede μπότες Gianvito Rossi και ένα καπέλο Philip Treacy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regalfille (@regalfille1)

 

 

Η 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ φορούσε ένα κόκκινο παλτουδάκι, ενώ ο μεγάλος της αδερφός, ο 9χρονος πρίγκιπας Τζόρτζ ήταν ντυμένος ασορτί με τον μπαμπά του, με ένα μπλε κοστούμι.

Όσο για τον μικρότερο της οικογένειας, ο 4χρονος πρίγκιπας Λούις είχε βάλει ένα navy παλτό με γυακά και ένα σορτς με κάλτσες έως το γόνατο.

Παρόλο που τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσα της Ουαλίας είχαν βρεθεί στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία και το 2019, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Λούις ακολούθησε την παράδοση της βασιλικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ