Αλίκη Κατσαβού: «Η έλλειψη του Κώστα Βουτσά καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια - Δεν έχω καμία βοήθεια» (βίντεο)

«Ο Φοίβος μοιάζει πολύ στον Κώστα, αλλά δεν θέλω να το λέω»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την τρυφερή σχέση με τον γιο της, Φοίβο, τον τρόπο που βιώνουν την απώλεια του Κώστα Βουτσά, και τα sites που ανασύρουν παλιά θέματα σαν…καινούρια.

Σχετικά με την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού ανέφερε: «Η έλλειψη του Κώστα είναι καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια».

Για τις πρακτικές δυσκολίες που υπάρχουν στο μεγάλωμα ενός παιδιού σημείωσε ότι οι ανάγκες δεν αυξομειώνονται, «είμαι σκληρό καρύδι, θα τα λύνω όλα», λέει χαρακτηριστικά.

 

 

«Όταν δεν υπάρχουν άλλα θέματα τα site τα «κίτρινα» ανασύρουν θέματα από το παρελθόν για μεγάλους τίτλους. Ζούμε την μέρα της μαρμότας, ας ξανασχοληθούμε με την κληρονομιά του Βουτσά. Το θέμα της διαθήκης ξεκίνησε όταν ζούσε ο Κώστας, έλεγαν ο Φοίβος θα πάρει το σπίτι στο Κολωνάκι κι εμείς ήμασταν με νοίκι», πρόσθεσε.

 

 

Σε ερώτηση εάν ο Φοίβος μοιάζει στον Κώστα Βουτσά απάντησε: «Δεν έχω καμία βοήθεια δυστυχώς, μου λέει ο Φοίβος πως θα μεγαλώσει και θα προσέχει μόνος του τον εαυτό του. Ο Φοίβος μοιάζει πολύ στον Κώστα, αλλά δεν θέλω να το λέω και να το ακούει γιατί έχει και πολλά δικά του αυθεντικά στοιχεία που φοβάμαι ότι θα πνίγουν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ