Ζώδια - οι ερωτικές προβλέψεις 9-15/1: Με ευχάριστα νέα και απρόοπτες συναντήσεις ξεκινάει η εβδομάδα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Με ευχάριστα νέα και απρόοπτες συναντήσεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού στις 09/01/2023 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού.

Η όψη αυτή μπορεί να φέρει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, νέες παρέες ή επαφές με εκκεντρικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας φέρουν αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα μας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα εκτοξεύσει την ερωτική διάθεση στα ύψη.

Είναι ιδανική ημέρα για ραντεβού, συναντήσεις και νέες γνωριμίες, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα νιώσετε ξανά ποθητοί από το ταίρι σας.

Στις 12/01/2023 ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και σιγά – σιγά θα ανακτήσετε το θάρρος και τον δυναμισμό σας και θα διεκδικήσετε ξανά τα θέλω σας μέσα στις σχέσεις.

Είναι γεγονός ότι τους προηγούμενους μήνες με τον Άρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία υπήρξαν παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ενώ είναι πολύ πιθανό αρκετοί από εσάς να αντιδράσατε σπασμωδικά ή να νιώσατε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους άλλους. Τώρα οι καταστάσεις θα γίνουν πιο ξεκάθαρες και θα δείτε την εξέλιξη των αποφάσεων που πήρατε μέσα στους προηγούμενους μήνες.

Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 15/01/2023, μια όψη η οποία θα φέρει απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να κλονίσουν τη σταθερότητα των σχέσεων μας.

Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να ανεξαρτητοποιηθούμε και να φύγουμε από ανθρώπους και καταστάσεις που μας περιορίζουν. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να κάνετε μια γνωριμία που θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό, όμως μπορεί να μην έχει διάρκεια στον χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί οι ακραίες αντιδράσεις μπορεί να φέρουν ρήξεις μέσα στις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 9/1 θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς και θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την επιθυμία να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας, τους οποίους θα γνωρίσετε μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε ερωτικό ενδιαφέρον για ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κερδίσει πρώτα απ’ όλα σε εγκεφαλικό επίπεδο.

Από τις 12/1 ο κυβερνήτης σας Άρης θα επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία στους Δίδυμους, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις και θα αποκατασταθεί η επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας. Θα μπορέσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα θέλω σας και θα κάνετε συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα συνειδητοποιήσετε πολλά.

Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας μέσω του διαλόγου. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να εμπεριέχει εντάσεις και απρόοπτα, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 15/1 μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση μέσα στις ερωτικές ή τις φιλικές σας σχέσεις ή να σας φέρει αντιμέτωπους με αντιδραστικές συμπεριφορές. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας προσφέρονται για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα ή για να κάνετε επαφές και συζητήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από μια εναλλακτική ματιά. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 9/1 είναι μια όψη η οποία φέρνει απρόοπτες συναντήσεις ή γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες, αρκεί να βάλετε στην άκρη τις παγιωμένες απόψεις που έχετε.

Τολμήστε λοιπόν να πειραματιστείτε και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας στους άλλους και μην επιμένετε σε ανθρώπους που σας περιορίζουν και δεν σας επιτρέπουν να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις σας ή να φέρει απρόοπτες εξελίξεις που θα σας ταρακουνήσουν.

Μπορεί για κάποιο λόγο το ταίρι σας να αποστασιοποιηθεί ή να έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις, ενώ δεν αποκλείεται εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε και να αναζητήσετε κάτι καινούριο. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να θυμάστε ότι οι ημέρες αυτές δεν είναι ιδανικές για να δεσμευτείτε ή για να οριστικοποιήσετε μια κατάσταση. Προτιμήστε να επιλέξετε ασφαλείς οδούς και μην πάρετε παράτολμα ρίσκα που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ανεβασμένη ερωτική διάθεση για εσάς, αφού στις 9/1 πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη. Αυτή η όψη είναι ιδανική για να κάνετε νέες γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού ή να έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Διαθέτετε τόλμη και αποφασιστικότητα και θα μπορέσετε πολύ εύκολα να γοητεύσετε τους άλλους και να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η αυτοπεποίθηση σας βρίσκεται στα ύψη και αισθάνεστε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε εσείς τους κανόνες μέσα στη σχέση σας, χωρίς όμως να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Ωστόσο, το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας για εσάς δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας από τις 12/1.

Ο ανάδρομος Άρης από τα τέλη Οκτωβρίου δυσκόλεψε ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και είναι πολύ πιθανό να νιώσατε ότι υπάρχει μια στασιμότητα ή ότι πρέπει να προσπαθήσετε πάρα πολύ για να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας. Αρκετοί από εσάς μπορεί να είχατε ξεσπάσματα θυμού και να ήρθατε σε σύγκρουση ή ακόμα και σε ρήξη με το ταίρι σας. Τώρα τα πράγματα σιγά – σιγά θα ξεκαθαρίσουν και θα πάρετε ξανά τις καταστάσεις στα χέρια σας. Είναι η στιγμή να δράσετε, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να κάνετε όσα αναβάλλατε το προηγούμενο διάστημα. Προσπαθήστε βέβαια να είστε πιο συγκαταβατικοί και να λειτουργήσετε με περισσότερη διπλωματία για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ