Hilary Swank: ''Ήμουν έγκυος στο Alaska Daily'' - Το κόλπο για να κρύβει την κοιλιά της (φωτό - βίντεο)

Η 48χρονη ηθοποιός, διανύει τώρα την 27η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της... 

Η Hilary Swank ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος σε δίδυμα και τόνισε πως αυτή η αποκάλυψη μπορεί να εξηγήσει κάποιες από τις ενέργειές της στο πλατό της νέας σειράς του ABC " Alaska Daily"

"Δεν το λες για 12 εβδομάδες για έναν συγκεκριμένο λόγο. Αλλά μετά, μεγαλώνεις και χρησιμοποιείς συχνά την τουαλέτα και τρως πολύ. Είμαι σίγουρη ότι έχουν γίνει συζητήσεις και όταν επιστρέψω στο πλατό, οι άνθρωποι θα λένε: "Ω, τώρα όλα βγάζουν νόημα", δήλωσε την Τετάρτη η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων Τύπου στη Νέα Υόρκη.

 

 

"Υπήρξε μια στιγμή μόλις την περασμένη εβδομάδα που το παντελόνι μου δεν έμπαινε πια και έπρεπε να το κόψω . . . μετά έβαλα ένα σακάκι από πάνω''. 

Η 48χρονη ηθοποιός, η οποία διανύει τώρα την 27η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, αφηγήθηκε πώς κατάφερε να κρατήσει το πρώτο τρίμηνο μυστικό στο The Late Late Show With James Corden, αναφέρει το nbcnewyork

 

 

«Ήμουν τύπου, "Ω, Θεέ μου. Είμαι έγκυος. Δεν μπορώ να το πω σε κανέναν"», είπε, σημειώνοντας πως ανησυχούσε περισσότερο για τις σκηνές τρεξίματος του χαρακτήρα της Eileen.

 

 

«Για ένα με δύο λεπτά στην οθόνη χρειάζεσαι δύο ώρες», είπε στον Τζέιμς Κόρντεν. «Το θέλουν από αυτή τη γωνία κι από την άλλη γωνία...».

Με αυτό κατά νου, η Χίλαρι Σουάνκ παραδέχεται πως είπε ψέματα στην ομάδα της ότι είναι «πολύ κακή στο τρέξιμο» προκειμένου να βρει κασκαντέρ να την αντικαταστήσει.

 

 

Όταν της ζητήθηκε να κάνει επίδειξη, προσπάθησε να «πουλήσει» πραγματικά τις δυσκολίες της- και τα κατάφερε.

 

 

«Έτρεξα και αυτοί οι τέσσερις άντρες κοίταξαν ο ένας τον άλλον και είπαν: "Ναι, χρειάζεσαι οπωσδήποτε κασκαντέρ"», ανέφερε. «Μου έλεγαν: 'Γιατί τρέχεις τόσο άνευρα; Είσαι σαν να είσαι σκυμμένη"».

Η Χίλαρι Σουάνκ σταμάτησε να κρύβει την κοιλιά της τον Οκτώβριο του 2022, όταν αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο Good Morning America

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ