New girlfriend in town: Η εκρηκτική Δήμητρα Βαμβακούση το κορίτσι του απόλυτου Survivor - ο Γιώργος Αγγελόπουλος εκφράζεται - Δείτε το βίντεο

Ο Ντάνος, ερωτευμένος όσο ποτέ! 

Όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ερωτευμένος. Και μάλιστα με μια πανέμορφη γυναίκα. 

Ο νικητής του Survivor 2017 βρίσκεται σε σχέση από το καλοκαίρι με την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης Δήμητρα Βαμβακούση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους, η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλε κάποια βίντεο και φωτογραφίες που «πρόδωσαν» τον έρωτά τους.

 

 

Ο Ντάνος δεν έχει συνηθίσει να κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις όμως αυτή τη φορά αποφάσισε να το διασκεδάσει και με το παραπάνω.

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» τσάκωσε το φημολογούμενο ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου.

 

 

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ντάνος είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω».

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει γεννηθεί το 1995 και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ. Η νεαρή αθλήτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2019, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα.

Εργάζεται ως γυμνάστρια και influencer με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα 100 χιλιάδες followers.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ