Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης κάνει τα πάντα για να βγάλει την Άννα από την φυλακή - ''Σ'αγαπώ, θα σε βγάλω από εδώ μέσα'' (βίντεο)

Ο αγαπημένος εισαγγελέας θα παραιτηθεί για να σώσει την γυναίκα που αγαπά! 

Οι Παγιδευμένοι έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ, με τα νέα επεισόδια να αφήνουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό! 

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε την απόδραση του Άγγελου, ενώ η Άννα αποφάσισε να τον ακολουθήσει.

Ο Δημήτρης ο όποιος κατάλαβε το σχέδιο του, έτρεξε αμέσως στο νοσοκομείο για να βρει την Άννα. Ωστόσο η ίδια έλειπε, αφήνοντάς τον σε αγωνία για το τι μπορεί να της έχει συμβεί. 

Ο έρωτας τους είναι δυνατός και ο ίδιος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

O αγαπημένος εισαγγελέας θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Άννα από τη φυλακή.  Μάλιστα θα παραιτηθεί και θα γίνει δικηγόρος, έτσι ώστε να μπορέσει να αναλάβει την υπεράσπισή της. Σε μία συζήτηση τους θα της πει ''σ΄αγαπώ, θα κάνω τα πάντα για να σε βγάλω από δω, δεν το έχεις κάνει εσύ και το ξέρω'' 

πΠαρόλα αυτά η Άννα δεν θυμάται τίποτα και δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν ήταν αυτή που σκότωσε τον Άγγελο. Από την άλλη η σύγκριση του Δημήτρη με τον μπαμπά του είναι αναπόφευκτη

Επεισόδιο 28

Δείτε το trailer για το σημερινό επεισόδιο

 

 

Η εξαφάνιση της Άννας έχει συγκλονίσει τον Δημήτρη που την ψάχνει και υποψιάζεται το χειρότερο. Ο Σταύρος κατηγορεί τον Αλέκο, την Υβόννη και την Κλειώ για τον Άγγελο και προχωράει σε καταθέσεις για να ανακαλύψει την αλήθεια. Είναι όλοι ύποπτοι!

Στα επόμενα επεισόδια (27-29) της σειράς, Παγιδευμένοι, ο Σπύρος, μετά το ψέμα του Γεράσιμου, είναι έτοιμος να τον διώξει από το σπίτι, όμως, μια νέα αποκάλυψη θα τον φέρει μπροστά σε ένα δύσκολο δίλημμα.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την εύρεση της Άννας αποδίδουν καρπούς. Την βρίσκουν τραυματισμένη, μόνη κι αβοήθητη στο δάσος σε κατάσταση σοκ. Τι της έχει συμβεί;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ