Αντώνης Κανάκης: ''Η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μας πλήγωσε - Η συγκίνηση για την μητέρα του, Ευγενία Δούμα''

Μια συνέντευξη εφ''ολης της ύλης έδωσε ο Αντώνης Κανάκης...

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 26/1 στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική αλλά και επαγγελματική του πορεία και έκανε ειδική μνεία στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος απομακρύνθηκε από το «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες γυναικών για revenge porn.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα είδε στην οθόνη την αγαπημένη του μητέρα, η οποία και μίλησε με λόγια τρυφερά γεμάτη υπερηφάνια για εκείνον.

Τι είπε για την υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Σίγουρα αυτή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Όταν ρωτήθηκε για το αν είχε καταλάβει κάτι,  ο Αντώνης Κανάκης απάντησε: «Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή».

«Είναι λαϊκισμός απόλυτος. Βέβαια οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», συμπλήρωσε.

Τι είπε για τα παιδιά του 

«Μερικές φορές νομίζω ότι τα παιδιά μου με κοιτάνε με έναν προβληματισμό και μία απορία: “Είναι δυνατόν να έχουμε τόσο χαζό μπαμπά;” είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Θα λένε τα παιδιά: “Μα εμείς δεν θα έπρεπε να τα κάνουμε αυτά και αυτός να μας επαναφέρει στην τάξη;” Γίνονται όλα ανάποδα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα».

«Αφήνω τα πράγματα μόνα τους να μου πούνε πότε πρέπει να γίνουν. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει”, δεν το κάνω καθόλου αυτό. Περιμένω να νιώσω και να πω: “Τώρα θέλω να κάνω αυτό”», παραδέχτηκε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του.

Η γνωριμία με την σύντροφό του

«Έχουμε σκαρφιστεί και οι δυο μας μια ιστορία, ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής, ωστόσο η πραγματικότητα είναι τρισάθλια και προτιμούμε να μην το λέμε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι γνωριστήκαμε σε ένα πολύ έντονο πάρτι. Αλλά, δεν ήταν συμβατική η γνωριμία, είχε μια περιπέτεια» αποκάλυψε.

Ο Αντώνης Κανάκης κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.  «Όταν έχεις κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο δεν το προστατεύεις; Είναι για μένα πολύτιμο και δεν θα είναι προσωπική ζωή μετά αν την παρουσιάζω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. Καταρχήν είναι μια εκπληκτική μητέρα, που για μένα είναι πολύ σημαντικό, όχι με την έννοια του τι πρέπει να κάνει, αλλά με την αγάπη. Είναι πραγματικά ένα πανέμορφο κορίτσι, που δεν ασχολείται καθόλου με την ομορφιά της, τη σήμερον ημέρα, να την προβάλει.

Την γνώρισα και δεν είχε, αλλά και δεν έχει social media. Την εκτιμώ για πάρα πολλά πράγματα. Το πιο πολύτιμο συστατικό για μένα είναι ότι αδιαφορεί. Αδιαφορεί με την καλή έννοια. Για όλο αυτό αδιαφορεί. Είναι συστατικό το οποίο με κρατάει πολύ πιο γήινο μες στην οικογένειά μου» αποκάλυψε.

«Το όνειρο μου θα ήταν να τελειώνουν οι εκπομπές και να μην έχεις καμία σχέση μετά με όλο αυτό» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Η έκπληξη της μητέρας του

Ο δημοφιλής παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα είδε στην οθόνη την αγαπημένη του μητέρα, η οποία και μίλησε με λόγια τρυφερά γεμάτη υπερηφάνια για εκείνον.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Ευγενία Δούμα δήλωσε πως «ό,τι κι αν έκανε, του είχα πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη. Παρόλο που ήταν μικρός, ήταν πάρα πολύ ώριμος για την ηλικία του. Πολλές φορές κουβεντιάζαμε πολλά πράγματα, βλέπαμε τηλεόραση μαζί, γελούσαμε, πείραζε ο ένας τον άλλον και ήμασταν μια οικογένεια χαρούμενη που τσίγκλιζε ο ένας τον άλλον.

Ο Αντώνης ήταν πολύ χαρούμενο παιδί. Όταν τον είδα στην αρχή και στο Κομφούζιο και στην TV 100, μου έκανε εντύπωση αυτό το πράγμα και χαιρόμουν μαζί του. Ότι και να κάνει όμως είναι τόσο εργατικός και τελειομανής που του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Θυμάμαι τότε στο ΑΜΑΝ πως για δυο, τρεις μέρες δεν ερχόταν στο σπίτι γιατί καθόταν στο στούντιο να ετοιμάσει την εκπομπή που έπρεπε να κάνει. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί έκανε μια πολύ ωραία οικογένεια, έχει μια γυναίκα πολύ όμορφη, πολύ καλό κορίτσι και την αγαπώ πολύ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ