Παγιδευμένοι: H Άννα με τον Δημήτρη συζητούν για την σχέση τους - Ο Ανδρέας μένει με την κόρη του (βίντεο)

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια....

Για ακόμα μία φορά αναμένεται να είναι άκρως συναρπαστικές οι εξελίξεις, στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1,  Παγιδευμένοι.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/1, είδαμε  την Άννα να προφυλακίζεται για την δολφονία του Άγγελου.

Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος από τις εξελίξεις, προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να βγάλει την γυναίκα που αγαπά από την φυλακή. 

Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για αυτόν, αφού θέλει να αποδείξει την αθωότητά της και θα το κάνει με κάθε τρόπο. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει θα παραιτηθεί από εισαγγελέας, ώστε να αναλάβει την υπεράσπισή της ως δικηγόρος της. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Tελικά η όμορφη δικηγόρος θα βγει από τη φυλακή και θα αφεθεί ολοκληρωτικά στον Δημήτρη της. 

Η ερωτική εξομολόγηση της Άννας

Μάλιστα μετά την αποφυλάκιση της, θα δούμε και μία πολύ τρυφερή σκηνή τους. Η Άννα θα πάει στο σπίτι του Δημήτρη, θα του εξομολογηθεί τα συναισθήματα της για άλλη μία φορά και θα κοιμηθούν στο κρεβάτι του. 

''Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ότι ανήκω κάπου, του λέει. Όλα μου τα συναισθήματα, ξεκινούσαν και τελείωναν σε αυτόν τον καναπέ. Και τώρα είμαι εδώ και αν το θες και εσύ μπορούμε να κοιμηθούμε αγκαλιά''. 

Λίγες ημέρες μετά θα μάθει πως ο Δημήτρης παραιτήθηκε από εισαγγελέας και εκεί θα έρθει ο πρώτος μεγάλος τσακωμός τους. ''Δεν σου ζήτησα ποτέ να παραιτηθείς. Γιατί το έκανες; ''. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Το ζευγάρι, θα βρεθεί στο δάσος που εκτυλίχθηκε το μαρτύριο για την Άννα. Πρόθεση του Δημήτρη είναι να την κάνει να θυμηθεί τα πάντα και η ίδια θα το κάνει. Θα θυμηθεί ποιος πυροβόλησε τον Άγγελο. ''Δεν ήμουν εγώ, δεν το έκανα εγώ Δημήτρη'', θα του πει. 

Εκεί θα προσπαθήσουν να δώσουν ένα φιλί... Θα τα καταφέρουν ή κάτι θα τους σταματήσει; 

Η τρυφερή σκηνή με το φιλί

Ο Δημήτρης εργάζεται πλέον ως δικηγόρος δίπλα στην Άννα. Μετακομίζει στο γραφείο της, όπου εκεί οι δυο τους προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες. Η Άννα νιώθει υπαίτια για την παραίτηση του Δημήτρη, αφού ξέρει πολύ καλά πως το επάγγελμα που αγαπά, είναι αυτό του Εισαγγελέα

Παρόλα αυτά ο ίδιος, της επισημαίνει πως για πρώτη φορά στη ζωή του έκανε κάτι που πραγματικά ένιωσε σωστό! Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά ενώ το φιλί που όλοι περιμένουν, δεν θα αργήσει να πέσει. Καθώς τσακώνονται μία μέρα στο γραφείο, ο Δημήτρης δεν θα αντέξει, θα την αρπάξει και θα κάνει αυτό που τόσο επιθυμεί! Θα την φιλήσει με πάθος... 

Ο Ανδρέας μένει με την κόρη του

Η ζωή του Ανδρέα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, αφού μετά από 16 χρόνια, έμαθε πως έχει μία κόρη. Η Δανάη δεν γνωρίζει τίποτα προς το παρόν, θα το μάθει όμως και αργότερα θα πάει να μείνει με τον πατέρα της. Η κατάσταση στο σπίτι της είναι άθλια και δεν έχει την υποστήριξη κανενός. 

Στο σπίτι του μπαμπά της θα βρει ζεστασιά, αγάπη, ενώ οι δυο τους θα δημιουργήσουν μία πολύ τρυφερή σχέση. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Επεισόδιο 31

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας είναι σίγουροι ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Άννας. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης δεν έχουν, πλέον, τίποτα στα χέρια τους για να συνεχίσουν τις έρευνες. Η Άννα στη φυλακή προσπαθεί να θυμηθεί τι έγινε τη μοιραία νύχτα. Η παραμονή της εκεί αποδεικνύεται σκληρή για την ίδια, αλλά σωτήρια για τις συγκρατούμενές της.

 

 

Ο Ανδρέας πιέζει τη Νατάσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια για εκείνον. Η Λίνα προσπαθεί να συνέλθει, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολείο την οδηγούν στο να το εγκαταλείψει κρυφά και να έρθει πιο κοντά με την επικίνδυνη παρέα της Νεφέλης και του Άκη.

Ο Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν. Από την άλλη, ο Σταύρος τον υποψιάζεται ότι έχει σχέση με την απόδραση του Άγγελου. Ο Αλέκος, όμως, έχει έναν κρυφό «άσσο» στο μανίκι του που θα ανατρέψει τα πάντα.

Ο Δημήτρης, μη έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του προκειμένου να βρει την αλήθεια και να αθωώσει την Άννα. Ποια είναι αυτή;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ