Παγιδευμένοι: Η σχέση του Δημήτρη και της Άννας δοκιμάζεται & φθάνουν στον χωρισμό - Ο Ανδρέας θα βρεθεί μαχαιρωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση (βίντεο)

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια....

Για ακόμα μία φορά αναμένεται να είναι άκρως συναρπαστικές οι εξελίξεις, στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1,  Παγιδευμένοι.

Στο επεισόδιο της Tρίτης 7/2, είδαμε τον Δημήτρη να ανακοινώνει στην Άννα πως παραιτήθηκε από Εισαγγελέας. Η όμορφη δικηγόρος, το πήρε κατάκαρδα και του εξέφρασε την δυσαρέσκειά της. 

Το άφησαν όμως πίσω τους και τους είδαμε για πρώτη φορά ευτυχισμένους. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Το πρώτο τους βράδυ μαζί

Ο Δημήτρης εργάζεται πλέον ως δικηγόρος δίπλα στην Άννα. Μετακομίζει στο γραφείο της, όπου εκεί οι δυο τους προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες. Η Άννα νιώθει υπαίτια για την παραίτηση του Δημήτρη, αφού ξέρει πολύ καλά πως το επάγγελμα που αγαπά, είναι αυτό του Εισαγγελέα

Παρόλα αυτά ο ίδιος, της επισημαίνει πως για πρώτη φορά στη ζωή του έκανε κάτι που πραγματικά ένιωσε σωστό! Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά ενώ η πρώτη τους φορά δεν αργεί να έρθει. Θα τους δούμε μαζί σε παθιασμένες σκηνές. 

Οι δυό τους μάλιστα σύντομα θα μείνουν μαζί! 

 

Ο Ανδρέας μένει με την κόρη του

Η ζωή του Ανδρέα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, αφού μετά από 16 χρόνια, έμαθε πως έχει μία κόρη. Η Δανάη, έχει μετακομίσει στον αστυνομικό και έχει βρει την ηρεμία που πάντα αναζητούσε. 

Στο σπίτι του μπαμπά της θα βρει ζεστασιά, αγάπη, ενώ οι δυο τους θα δημιουργήσουν μία πολύ τρυφερή σχέση. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Το ατύχημα του Ανδρέα 

Ο Ανδρέας, θα βρεθεί μαχαιρωμένος. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή. Ο Δημήτρης και η Άννα τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο μαζί. Ένα νέο πτώμα θα βρεθεί στο δάσος. Ποιος μαχαίρωσε τον Ανδρέα; Θα καταφέρουν οι γιατροί να τον σώσουν; 

Η Άννα ακολουθεί τον δολοφόνο του Άγγελου;

Mόλις η Άννα βγει από τη φυλακή θα προσπαθήσει μαζί με τον Δημήτρη να βρει τον δολοφόνο του Άγγελου. Θα τα καταφέρει; 

Μάλιστα σε μία απελπισμένη της προσπάθεια να τον πιάσει, θα τον ακολουθήσει, κάτι που θα κάνει το Δημήτρη έξαλλο για άλλη μια φορα. ''Πάλι τα ίδια κάνεις; Tι θα κάνω μαζί σου;'' θα της πει. 

Aπο την άλλη μπορεί να δούμε και έναν νέο έρωτα ανάμεσα στον Θοδωρή και την Λίνα. Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα , είδαμε και την πρωτη του γνωριμία. 

 

Ψάχνει να βρει τον πατέρα της 

Μόλις βγει από τη φυλακή η Άννα, θα ξεκινήσει να ψάχνει και πάλι τον πατέρα της. Ένα γράμμα που θα φτάσει στα χέρια της μητέρας της, θα τους καθησυχάσει, αφού όλοι θα νομίζουν πως το έστειλε αυτός. 

Η οικογένεια Ροδίτη πιστεύει πως ο Κοσμάς βρίσκεται στα καράβια και πως σύντομα θα γυρίσει. Τα νέα όμως θα τους συγκλονίσουν. Μετά από λίγο καιρό ο Δημήτρης, θα αναλάβει το πιο δύσκολο πράγμα της ζωής του. 

Θα αναγκαστεί να πει στη γυναίκα της ζωής του πως ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός, θαμμένος κάπου. Η Άννα καταρρέει, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Δημήτρης, πάντα εκεί δίπλα της, το στήριγμα της! 

Σε μία προσπάθεια του να την ηρεμήσει, την αγκαλιάζει, κάθεται μαζί της στο κρεβάτι και της λέει: '' Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι, μακάρι να μπορούσα να πάρω τον πόνο σου μακριά''. 

 

H Άννα ανησυχεί για την Λίνα

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Η Άννα και ο Δημήτρης βλέπουν τη Λίνα με μία πανάκριβη τσάντα. Η δικηγόρος αμέσως ανησυχεί, αφού θυμάται ότι και η αδερφή της Μυρτώ, κρατούσε τέτοιες πανάκριβες τσάντες όταν έκανε διακίνηση ναρκωτικών. Τι συμβαίνει με την Λίνα; Έχει μπλέξει; 

Ο χωρισμός του Δημήτρη και της Άννας

Αν και το ζευγάρι μόλις τα βρήκε και θα ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα, δεν θα αργήσουν να έρθουν τα σύννεφα στην σχέση τους. Ένοχα μυστικά θα βγούνε και πάλι στην επιφάνεια, που είναι ικανά να τους διαλύσουν μία για πάντα.

Η σχέση μεταξύ τους καταρρέει. . Οι δυο τους θα αποχωριστούν ο ένας τον άλλον, αλλά είναι σαφές ότι η αγάπη μεταξύ τους συνεχίζεται.

Επεισόδιο 35

Μετά την κατάθεση της Άννας στον Σταύρο και τα στοιχεία που έφερε ο Ανδρέας, οι έρευνες παίρνουν νέα τροπή.

Η Χρύσα, συντετριμμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, προσπαθεί μάταια να ισορροπήσει. Μια νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα θα εγείρει ερωτηματικά στον Δημήτρη.

Ο κλοιός της έρευνας σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεσή της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά.

Στο στόχαστρο μπαίνει και η Κλειώ, η οποία, όμως, θα περάσει στην αντεπίθεση, θέτοντας στον Σταύρο ένα δύσκολο δίλημμα. 

Ο Ανδρέας και ο Σπύρος θα βρουν στον τόπο του εγκλήματος ένα σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό εργαστήριο. Θα βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν τις έρευνες πιο κοντά στον δολοφόνο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ