Oscars 2023: Οι χειρότερες και πιο γυμνές εμφανίσεις - Halle Berry, Emily Ratajkowski, Florence Pugh (φωτό - βίντεο)

Ας ρίξουμε μια ματιά στις κυρίες που το... παράκαναν λιγάκι! 

Η 95η τελετή απονομής των Oscars  ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Λος Αντζελες με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ και όχι ιδιαίτερες εκπλήξεις. 

Η αντισυμβατική κωμωδία «Τα πάντα όλα» σάρωσε, κερδίζοντας τα περίβλεπτα Όσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας και εξασφαλίζοντας συνολικά 7 αγαλματίδια

 

Η ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μισέλ Γιο στον ρόλο μεσόκοπης κινέζας μετανάστριας στις ΗΠΑ που έχει κατάστημα με πλυντήρια αλλά διαθέτει υπερδυνάμεις σε παράλληλα σύμπαντα, απέσπασε τρία από τα τέσσερα βραβεία ηθοποιίας: πέρα από την ίδια την κυρία Γιο (Α΄ γυναικείου ρόλου), αγαλματίδια παρέλαβαν η Τζέιμι Λι Κέρτις (Β΄ γυναικείου) και ο Κε Χούι Κουάν (Β΄ ανδρικού).

 

 

 

 

«Για όλα τα μικρά αγόρια και τα μικρά κορίτσια που μοιάζουν σαν εμένα και μας βλέπουν απόψε, αυτός είναι φάρος ελπίδας και πιθανοτήτων. Είναι απόδειξη πως μπορείς να κάνεις μεγάλα όνειρα και πως τα όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα», είπε η κυρία Γιο, 60 ετών, παραλαμβάνοντας το βραβείο. «Και, κυρίες, μην αφήσετε κανέναν να σας πει ποτέ πως έχετε αφήσει πίσω τα καλύτερά σας χρόνια», πρόσθεσε.

Ο κ. Κουάν, άλλοτε παιδί-θαύμα, που εγκατέλειψε το επάγγελμα του ηθοποιού για κάπου δυο δεκαετίες, φίλησε το αγαλματίδιο στη σκηνή μπροστά στα μεγαλύτερα ονόματα της 7ης τέχνης.

 

 

«Το ταξίδι μου άρχισε μέσα σε μια βάρκα», είπε ο ηθοποιός με καταγωγή από το Βιετνάμ. «Πέρασα έναν χρόνο σε καταυλισμό προσφύγων. Με κάποιο τρόπο, κατέληξα εδώ, στη μεγαλύτερη σκηνή του Χόλιγουντ».

 

 

 

 

Ο κ. Κουάν, 51 ετών, έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη στα 12 του, συμπρωταγωνιστώντας στην ταινία «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού» (1984). Όμως περιθωριοποιήθηκε λόγω της έλλειψης ρόλων για Ασιάτες στο Χόλιγουντ και για καιρό έκανε άλλες δουλειές για να εξασφαλίζει τα προς το ζην.

 

 

«Λένε πως αυτά γίνονται μόνο στο σινεμά. Δεν το πιστεύω πως συμβαίνει σε εμένα. Αυτό είναι το αμερικανικό όνειρο».

Η κυρία Κέρτις, 64 ετών, απευθύνθηκε δακρυσμένη στους εκλιπόντες γονείς της, τον Τόνι Κέρτις και την Τζάνετ Λι, που υπήρξαν υποψήφιοι για βραβεία Όσκαρ και Τόνι αλλά χωρίς να τα καταφέρουν. «Μόλις κέρδισα Όσκαρ», είπε.

Μετά από ένα σερί απονομών και τελετών, και πολλά χιλιόμετρα στο κόκκινο χαλί, οι σταρ που είναι υποψήφιοι στα Oscars φροντίζουν συνήθως να κρατήσουν την πιο λαμπερή, εντυπωσιακή εμφάνιση γι' αυτή τη βραδιά, που είναι η κορυφαία της εποχής των βραβείων. 

Τον πρώτο λόγο, βεβαίως, τον έχουν οι γυναίκες οι εμφανίσεις των οποίων είναι αυτές που θα τραβήξουν πάντα τα βλέμματα και θα δεχτούν τη μεγαλύτερη κριτική - άλλοτε ενθουσιώδη και άλλοτε λιγότερο. 

Δείτε επίσης: Oscars 2023: Η λάμψη επέστρεψε στο κόκκινο χαλί - Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις (φωτό & βίντεο)

Οι φετινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, το οποίο απέκτησε σαμπανί απόχρωση για να "αναβαθμίσει το elegance του ίδιου του θεσμού" όπως ειπώθηκε, ήταν αρκετά εντυπωσιακές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν υπήρχαν και αυτές που μας απογοήτευσαν... 

Πάμε λοιπόν να δούμε τις πιο κακοντυμένες αλλά και γυμνές παρουσίες στα Oscars 2023

KATE HUDSON — Louis Vuitton 

ANDREA RISEBOROUGH  - Alexander McQueen

FLORENCE PUGH — Valentino

 

EVA LONGORIA

ALLISON WILLIAMS - Giambattista Valli 
 

SANDRA OH - Giambattista Valli 

Ashley Graham - Dolce&Gabbana
 

 

Halle Berry - TamaraRalph

 

Hunter Schafer  -  Ann Demeulemeester

Chrissy Teigen - ZUHAIR MURAD
 

Emily Ratajkowski- Feben

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ