Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο χώρος μας είναι τοξικός – Δεν σου συγχωρούν ότι έκανες επιτυχία χωρίς να κοιμηθείς με αφεντικά» (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια...

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μιλώντας ανοιχτά για τον σκληρό κόσμο της τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και αναφέρθηκε στις πισώπλατες μαχαιριές που υπάρχουν στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και την επιτυχία κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής που τελικά δεν αναγνωρίστηκε…

«Σίγουρα έχω δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο. Υπάρχει κανείς που δεν έχει δεχθεί; Εννοείται, βέβαια. Μα ο χώρος μας είναι ένας χώρος αρκετά τοξικός και νομίζω πως οι μαχαιριές είναι καθημερινότητα» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμη: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το ναυάγιο με τον ΑΝΤ1 - ''σήμερα 10/2 στα γενέθλιά μου έκανα τη σωστή επιλογή'' (βίντεο)

«Στον δικό μας χώρο είναι πιο άγρια η κατάσταση, δεν είναι μόνο τα φώτα. Γιατί δεν μπορεί ο άλλος να σου συγχωρήσει ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις ούτε κοιμηθεί με τα αφεντικά ούτε γλείψει κανέναν ούτε κάνοντας φατρίες μέσα στο κανάλι. Δεν στο συγχωρούν εύκολα αυτό, Θέμη. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που έκανα τη δουλειά μου, την έκανα με αυτή την επιτυχία την καταγεγραμμένη όπως έχει πει η ιστορία και γυρνούσα στην οικογένεια μου. Δεν είχα ποτέ καμία εμπλοκή – διαπλοκή με κανένα ζητούμενο από αυτά που προανέφερα», πρόσθεσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

"Αυτό δεν στο συγχωρούν εύκολα. Δεν το σκέφτομαι όμως καν, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτό. Βάζω τον χρόνο μου και την ενέργεια μου σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Κάνω delete κατευθείαν. Εντάξει, μέχρι που οι μαχαιριές γίνονται τόσο πολλές που βλέπεις μια αιμορραγία να σε εξουθενώνει και λες “φτάνει, μέχρι εδώ, φεύγω.  Θέλω πάνω απ’ όλα να είμαι υγιής", συμπλήρωσε.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησες η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη: H Βίκυ Χατζηβασιλείου εξώφυλλο! H παρουσιάστρια - top model, με όλα τα μαγιό του καλοκαιριού (φωτό)

«Τα δήλωσα αυτά που είχα να πω. Δεν υπήρχε συναντίληψη στο περιεχόμενο της εκπομπής που θα έκανα στον ΑΝΤ1. Με προσέγγισαν για ένα live πράγμα, μετά έγινα γραμμένο πιθανόν, δε συμφωνήσαμε γενικώς. Οπότε, είναι πιο συνεπές όταν πιστεύω ότι κάτι δε θα είναι αυτό που εγώ μπορώ να δώσω στον κόσμο… Εγώ έχω κάνει στροφή πλέον» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ