Πριγκίπισσα Ιμάν: O Dior δημοσίευσε νέες φωτό από τον γάμο της κόρης της Βασίλισσας Ράνια - Λάμπει από ευτυχία

Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας φόρεσε ένα μακρυμάνικο νυφικό με ντελικάτα λουλουδάτα κεντήματα και ασορτί πέπλο σχεδιασμένο από τη δημιουργική διευθύντρια του Dior Maria Grazia Chirui

Η Πριγκίπισσα Ιμάν κόρη της Βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας παντρεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2023 τον ελληνικής καταγωγής Τζαμέελ Αλέξανδρο Θερμιώτη σε μια τελετή στο βασιλικό παλάτι κοντά στην πρωτεύουσα Αμάν.

Το Σαββατοκύριακο, ο γαλλικός οίκος μόδας δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας με το κατά παραγγελία νυφικό της που σχεδιάστηκε από τη διευθύντρια δημιουργικού του Dior Maria Grazia Chirui.

Δείτε επίσης: Γάμος κόρης βασίλισσας Ράνιας: Το νυφικό επισκίασε η τουαλέτα Dior soleil της fashionista μαμάς (φωτό - βίντεο)

«O οίκος έχει την τιμή να μοιράζεται το νυφικό ειδικά σχεδιασμένο από @MariaGraziaChiuri για τον γάμο της Πριγκίπισσας Iman με τον κ. Jameel Alexander Thermiotis στο Beit Al Urdun στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Φωτογραφημένη μαζί με τη μητέρα της, την Αυτού Μεγαλειότητα @QueenRania, η Πριγκίπισσα ποζάρει με κομψότητα», έγραψε ο Dior, μοιράζοντας πλάνα της νύφης τη μεγάλη της μέρα.

Αναλύοντας εν συνεχεία τις λεπτομέρειες, ο Dior, μοιράστηκε περισσότερα για το τι φορούσε η Ιμάν .

Η πριγκίπισσα έλαμπε σε ένα λευκό νυφικό με high necj και μακριά μανίκια με μανσέτες με την ίδια δαντέλα. Το λουλουδάτο μοτίβο ταίριαζε με το κέντημα στο πέπλο της, το οποίο ήταν στερεωμένο στην τιάρα της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ