Παγιδευμένοι: «Μεγαλώνουν τους γιους τους σαν να τους ανήκει ο κόσμος και γίνονται τέρατα» - Η ατάκα που... έριξε το twitter (βίντεο)

Η ατάκα της Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για τις γυναικοκτονίες στο σήριαλ "Παγιδευμένοι" έριξε το twitter, «κόψτε τον μονόλογό της και βάλτε τον παντού» γράφουν

 

Το βράδυ της Τρίτης (21/3) μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 παρακολουθήσαμε ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς, «Παγιδευμένοι» που έχει ξεχωρίσει φέτος το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι το new entry, ως εισαγγελέας Αγγελική Ρούσσου και μάλιστα τόσο ο ρόλος της, όσο και η προσέγγισή της σε αυτόν έχουν αγαπηθεί ήδη από τους φανατικούς του σίριαλ. Στο τελευταίο επεισόδιο η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας με τους πάντες στο Twitter να τη δοξάζουν.

Αυτή τη φορά, με αφορμή μια υπόθεση γυναικοκτονίας που αναλαμβάνει προέβη σε ένα ξέσπασμα και είπε όσα θα ήθελαν να πουν όλοι για αυτό το έγκλημα μίσους που βασίζεται στο φύλο και που καταγράφει εκτόξευση και ραγδαία αύξηση.

Έχει μάλιστα χαρακτηριστεί μία σιωπηρή επιδημία που επηρεάζει γυναίκες σε όλη την Ευρώπη και παγκοσμίως. Και σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία στην γηραιά ήπειρο, από το 2018 – (η επόμενη μεγάλη έρευνα θα δημοσιευτεί το 2024) -, μία στις τρεις γυναίκες άνω των 15 ετών έχει πέσει θύμα σωματικής ή σεξουαλικής βίας.

«Μεγαλώνουν τους γιους τους σαν να τους ανήκει ο κόσμος και γίνονται τέρατα», είπε η εισαγγελέας Αγγελική Ρούσσου και το Twitter χειροκρότησε τον μονόλογό της και αποθέωσε το δυνατό μήνυμα της σειράς για τις γυναικοκτονίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ