Εθνική εορτή των επωνύμων: Πως ευχήθηκαν η Μιμή Ντενίση και η Καλομοίρα; - Ο Β. Κωστέτσος με φουστανέλα στην Αγιά Σοφιά (φωτό)

Δείτε όλες τις εμφανίσεις...

Ανάμεσα στα λουλούδια, η Μιμή Ντενίση ευχήθηκε στους followers της χρόνια πολλά για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

 

 

Ανοιξιάτικη και χαρούμενη η ελληνίδα πρωταγωνίστρια έδωσε το στίγμα της ημέρας. Μια μοναδική χρονιά ολοκληρώθηκε για την αγαπημένη μας ηθοποιό-σκηνοθέτη μεταφράστρια παραγωγό αφού με την ταινία της "Σμύρνη μου αγαπημένη" βρέθηκε στα πέρατα της γης συναντώντας και παρουσιάζοντας την στους έλληνες απανταχού.

Διαβάστε ακόμη: Απόκριες από το μακρινό 1985: Βουγιουκλάκη, Ντενίση, Φέρτης και Μπονάτσος – Το πάρτι των καλλιτεχνικών ζευγαριών

 

 

 

 

Επιπλέον το 2022 υπήρξε μια καθοριστική χρόνια αφού με αφορμή τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης τα θεατρικά έργα της και κινηματογραφική ταινία της χάρισαν τιμές, συγκινήσεις, δόξα και πολλά βραβεία.

 

 

Η συμπαθέστατη και ταλαντούχα Καλομοίρα γιόρτασε την 25η Μαρτίου με τα παιδιά της στη Νέα Υόρκη, εκεί που μεγάλωσε.

 

 

 

 

Η Καλομοίρα δεν παύει να διακηρύσσει την ελληνικότητα της διαπαιδαγώγησης της να δείχνει με κάθε ευκαιρία πόσο γνήσια Ελληνίδα είναι. Ζει μόνιμα στην Αμερική με τον αγαπημένο άντρα της και τα τρία παιδάκια τους αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να κρατάει πρώτη πρώτη την σημαία της πατρίδας της οπουδήποτε χρειαστεί.

Διαβάστε ακόμη: Καλομοίρα: Ξεναγεί το κοινό της σε Ηρώδειο και Ακρόπολη και δηλώνει «περήφανη Ελληνίδα» (φωτό)

 

 

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μας εκπλήσσει το τελευταίο καιρό λαμβάνοντας και πολιτικές θέσεις εκφράζοντας ελεύθερα τις απόψεις του για τα κακώς κείμενα στην χώρα μας . Για την 25η Μαρτίου ανάρτησε μια αναμνηστική φωτογραφία από τι είναι τολμηρή εμφάνιση του με φουστανέλα μέσα στην Αγιά Σοφιά στην Κωσταντινούπολη

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασίλειος Κωστέτσος κάνει εμφύτευση μαλλιών: Μας δείχνει τη διαδικασία τρίχα-τρίχα - Δείτε φώτο

 

 

Να σημειώσουμε ότι χθες βρέθηκε στο Σύνταγμα μαζί με τον ηθοποιό Νίκο Παπαδάκη που παρέλασε εκπροσωπώντας την Κρήτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ