Πριγκίπισσα Σαρλίν: Κομψή στο πλευρό του Αλβέρτου - Το υπέροχο φόρεμα που κόστισε 4.000 ευρώ (φωτό)

Άλλη μια κομψή εμφάνιση της Πριγκίπισσας. 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν υποστήριξε δημοσίως τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, καθώς παρακολούθησαν τη λειτουργία στη μνήμη του εκλιπόντος πατέρα του Αλβέρτου, πρίγκιπα Ρενιέ Γ', την Τετάρτη.

Το ζευγάρι απεικονίζεται πιασμένο χέρι-χέρι καθώς έφτασε στον καθεδρικό ναό, όπου τους συνόδευσαν επίσης οι αδελφές του Αλβέρτου, η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερου και η πριγκίπισσα Στεφανία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Point De Vue (@pointdevue)

Η 45χρονη Charlene, επέλεξε δημιουργία Akris και δεν πέρασε απαρατήρητη. Συγκεκριμένα, την είδαμε να φορά ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με γκρι παλτό. 

Δείτε επίσης: Οι φήμες για το διαζύγιο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό – Έσπασαν τη σιωπή τους

Το φόρεμά της κοστίζει 4.350 ευρώ. Όπως ήταν αναμενόμενο η εμφάνισή της έγινε αντικείμενο σχολιασμού μετά και τις φήμες ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Αλβέρτος χωρίζουν, κάτι που διαψεύστηκε.

Η Πέμπτη 6/4 σηματοδότησε την 18η επέτειο του θανάτου του πρίγκιπα Ρενιέ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών στις 6 Απριλίου 2005 μετά από επιπλοκές που σχετίζονται με λοίμωξη στους πνεύμονες.

Κηδεύτηκε στις 15 Απριλίου 2005 δίπλα στη σύζυγό του, πριγκίπισσα Γκρέις, στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, 65 ετών σήμερα, διαδέχθηκε τον πατέρα του ως πρίγκιπας του Μονακό, με την ενθρόνισή του να πραγματοποιείται τρεις μήνες μετά το θάνατο του.

Τον περασμένο μήνα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος  διέψευσε δημόσια ότι το ζευγάρι χωρίζει μετά από σχεδόν 12 χρόνια γάμου και δύο παιδιά. 

Εκπρόσωπος του Παλατιού παρέδωσε δήλωση του Αλβέρτου η οποία έλεγε: "Θα ήθελα να διαψεύσω επίσημα τις κακόβουλες φήμες που διακινεί το γαλλικό περιοδικό Royauté. Παρακαλούμε να αγνοήσετε αυτό το άρθρο που είναι εντελώς αβάσιμο".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ