Xρυσή ζώνη, nude γόβες και tailor-made παλτό στο χρώμα της άμμου! H βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας & η fashion statement εμφάνισή της

H βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και ο σύζυγός της, βασιλιάς Αμπντάλα Β', πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Ιαπωνία.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας πάντα κάνει εμφανίσεις που μας εντυπωσιάζουν και πάντα προσέχει να επιλέγει fashion statement κομμάτια. 

Η κομψή βασίλισσα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία στην Ιαπωνία με τον σύζυγό της βασιλιά Αμπντάλα και η γκαρνταρόμπα της μέχρι στιγμής είναι ένα μείγμα από ονειρεμένες εμφανίσεις σχεδιαστών.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη συνήθη ενδυματολογική ατζέντα της βασίλισσας, είναι υπέρμαχος των ουδέτερων αποχρώσεων και της άψογης ραπτικής 

 

 

 

 

 

 

Μέχρι στιγμής στην επίσκεψή της έχει υιοθετήσει τέλεια παστέλ χρώματα, εξαιρετικά αξεσουάρ και navy κοστούμια που είναι must για την άνοιξη. 

Το πρώτο ρούχο της περιοδείας που επέλεξε να φορέσει για να επισκεφθεί τον αυτοκράτορα Naruhito και την αυτοκράτειρα Masako στο αυτοκρατορικό παλάτι του Τόκιο, ήταν ένα  μπεζ φόρεμα τύπου "Robe Manteau" από την εταιρεία σχεδιαστών Benchellal με έδρα το Άμστερνταμ.

 

 

Η κομψή γαλαζοαίματη συνδύασε το παλτό της με μπεζ σουέντ γόβες της σχεδιάστριας Jennifer Chamandi και η ψάθινη Fendi τσάντα της απογείωσε το chic look της.

Το πιο σημαντικό κομμάτι του outfit, ήταν μια χρυσή ζώνη μέσης με φιόγκο από την Marni για να ολοκληρώσει την εμφάνιση. 

Μαζί τους στην Ιαπωνία είναι και ο 28χρονος γιος τους, πρίγκιπας Χουσεΐν και διάδοχος του θρόνου. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ