Μανώλης Δεστούνης: "Πήρα καλά λεφτά στον κινηματογράφο, αλλά τα έφαγα, τα γλέντησα" - Ο καημός του για τη συνεργασία που δεν ήρθε ποτέ (βίντεο)

«Πήρα καλά λεφτά στον κινηματογράφο, αλλά τα έφαγα, τα γλέντησα, ταξίδεψα και στις πέντε ηπείρου», λέει ο Μανώλης Δεστούνης.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Ελίνα Κοτανίδου έδωσε συνέντευξη ο Μανώλης Δεστούνης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Αλέκο Αλεξανδράκη, αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Είναι άπειρες οι κορυφαίες στιγμές που μου έχει χαρίσει το επάγγελμα του ηθοποιού. Ο Μίμης Φωτόπουλος ήταν αυτός που με έβαλε και στον κινηματογράφο, αλλά και στο θέατρο. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν ένας θηλυκός κλόουν και το να είσαι κλόουν είναι μεγάλη υπόθεση, να χαρίζεις το γέλιο στον κόσμο. Ήταν πολύ δοτική και πολύ απλή, λαϊκή.

Δείτε σκηνές από τις ταινίες που συμμετείχε ο Μανώλης Δεστούνης:

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν έγινε ποτέ πρωταγωνιστής ο παρόλο που έπαιξε με "μεγάλα" ονόματα στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος και τεράστιος ηθοποιός. Η Ρένα είχε πάθος με το χαρτί, έπαιζε στα καμαρίνια μεταξύ των παραστάσεων. Ο Αλεξανδράκης έπινε αρκετά, αλλά δεν το τράβαγε στα άκρα», είπε αρχικά ο Μανώλης Δεστούνης

Ο Μανώλης Δεστούνης είπε στη συνέχεια: «Έχω βάρος στην καρδιά που δεν συνεργάστηκα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν είναι τίμιο να μιλάς και να εκθέτεις την προσωπική ζωή ανθρώπων που μάλιστα έχουν φύγει από τη ζωή. Πήρα καλά λεφτά στον κινηματογράφο, αλλά τα έφαγα, τα γλέντησα, ταξίδεψα και στις πέντε ηπείρους».

Ο Μανώλης Δεστούνης σήμερα είναι 85 χρονών. Στο ενεργητικό του έχει 150 ταινίες, αμέτρητους ρόλους στο θέατρο και στην τηλεόραση, κι όμως… συνεχίζει! Με πολλούς μάλιστα από τους μεγάλους πρωταγωνιστές είχε το ίδιος πάθος: τον τζόγο.

Κατάφερε να ξεφύγει από τον τζόγο όταν δεν είχε λεφτά στην τσέπη όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη του συνέντευξη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Νοεμβρίου του 1937 και έχει ακόμη 5 αδέλφια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ