Aυστραλέζα απέκτησε πέντε παιδιά από δωρητή σπέρματος - ''Σίγουρα θα κάνω κι' άλλο παιδί'' (φωτό - παιδί)

Ο Adam Hooper, δημιούργησε  το Sperm Donation World, θέλοντας να το επεκτείνει και σε άλλες χώρες. 

 

Μια μητέρα πέντε παιδιών από την Αυστραλία, που ήθελε μια μεγάλη οικογένεια από τότε που ήταν παιδί μίλησε για το πώς στράφηκε σε δωρητή σπέρματος για να μείνει έγκυος.

Η Μπρουκ Γουίτινγκτον, 28 ετών, πληροφορήθηκε από έναν φίλο της για την ομάδα δωρεάς σπέρματος της Αυστραλίας στο Facebook, όπου οι μητέρες και οι πρόθυμοι δότες παρακάμπτουν τις κλινικές και συναντιούνται άτυπα σε καφετέριες και ξενοδοχεία. 

 

"Έκλεισα ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και αυτός (ο δότης) μπήκε στο δωμάτιο και μου έστειλε μήνυμα όταν είχε το σπέρμα σε ένα κουτί, στη συνέχεια έφυγε και μπήκα μέσα", δήλωσε η κα Withington, από το Gold Coast, στην Daily Mail Australia.

 

 

 

"Ήμουν πάντα πολύ γόνιμο άτομο, για το οποίο είμαι ευγνώμων, αλλά ακριβώς πριν τοποθετήσω τη σύριγγα θυμάμαι ότι κοίταζα το σπέρμα εκεί μέσα και σκεφτόμουν "δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει αυτό"", είπε.

"Αλλά τελικά έμεινα έγκυος με την σύριγγα και λειτούργησε με την πρώτη φορά. . . Έμεινα έκπληκτη όπως όλοι οι άλλοι''.

Είπε ότι άκουσε για πρώτη φορά για τη δωρεά σπέρματος στην Αυστραλία από έναν φίλο της αμέσως μετά την γέννηση του γιου της Έντουαρντ το 2014.

 

"Στην αρχή πίστευα ότι ήταν πολύ διαφορετικό και δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να επιλέγει αυτό το μονοπάτι, αλλά όταν έφτασα σε αυτό το σημείο της ζωής μου, τελικά δεν μου φάνηκε και τόσο άγριο.

"Έκανα μια ανάρτηση για τον εαυτό μου και για το τι έψαχνα και είχα μερικούς δωρητές που μου έστειλαν προσωπικά μηνύματα.

Είπε ότι ήθελε έναν Ασιάτη δότη επειδή η Odette (ένα από τα παιδιά της) έχει ασιατική καταγωγή και τα άλλα παιδιά της είναι όλα λευκά.


"Όταν βρήκα τον κατάλληλο δότη, του είπα όλα όσα μου άρεσαν και όσα δεν μου άρεσαν - προσωπικά ένιωθα άνετα μόνο με την τεχνητή γονιμοποίηση-  και ο δότης που επέλεξα ήταν αυστηρά τεχνητή γονιμοποίηση". 

 

 

 

Στη συνέχεια απέκτησε τη κόρη της Nora, η οποία είναι τώρα ενός έτους, πριν καλωσορίσει το πέμπτο παιδί της Mabel μέσω μιας σύντομης σχέσης.

"Λατρεύω να έχω πέντε παιδιά, αλλά σίγουρα σκέφτομαι να αποκτήσω ένα ακόμη παιδί κάποια μέρα και αν το κάνω - σίγουρα θα ακολουθήσω και πάλι το δρόμο του δότη σπέρματος"

"Η σύλληψη και η εγκυμοσύνη με τη Νόρα ήταν μια εμπειρία χωρίς άγχος και δράματα. 

 

 

 

 

Είπε ότι οι άνθρωποι στο διαδίκτυο συχνά την τρολάρουν - υπονοώντας ότι εισπράττει χρήματα από την πρόνοια, αλλά η  Withington είπε ότι αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

"Αλλά εργάζομαι σε μια σπουδαία δουλειά, οπότε νιώθω ότι συνεισφέρω στην κοινότητα, βγάζω τα δικά μου χρήματα και δείχνω επίσης στα παιδιά μου ότι η εργασία είναι πολύ σημαντική". 

Ο Adam Hooper, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη διαδικτυακή ομάδα δωρεάς σπέρματος στην Αυστραλία, μετέφερε πρόσφατα το κίνημα και σε άλλες χώρες, εγκαινιάζοντας το Sperm Donation World.

"Το επίπεδο είναι τόσο καλό στην Αυστραλία που αυτή είναι η κύρια πηγή και ο τρόπος που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να συλλάβουν (τεχνητά) παιδιά τώρα, παρακάμπτοντας τις κλινικές", δήλωσε ο κ. Hooper στην Daily Mail Australia το βράδυ της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ