Μέγκαν Μάρκλ: Έκανε αισθητικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Κέιτ Μίντλετον; - Η ομοιότητα, σοκάρει (βίντεο)

Μήπως ζηλεύει την κουνιάδα της, Κέιτ;

H εμφάνιση της Μέγκαν Μάρκλ προκάλεσε αντιδράσεις στο twitter.

Επιλέγει να κρατάει χαμηλό προφίλ εν μέσω του "δράματος" με τον πρίγκιπα Χάρι και τη βασιλική οικογένεια, αλλά έδειξε τη νέα της εμφάνιση σε ένα βίντεο χθες.

Η Μαρκλ φάνηκε να κάνει το ντεμπούτο της με πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες καθώς έκανε μια εισαγωγή στο TED Talk της καλής της φίλης Misan Harriman την Κυριακή με ίσια μαλλιά και ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα.

Αν και φαίνεται ότι μπορεί να έκανε θεραπεία με κερατίνη, η Μέγκαν Μαρκλ η οποία δεν θα παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ την επόμενη εβδομάδα, ήταν επίσης για καιρό θαυμάστρια της σειράς Oléo-Relax της Kérastase.

Πριν από χρόνια, η Μέγκαν είπε στο Beauty Banter ότι χρησιμοποιεί «ευλαβικά» τα προϊόντα της μάρκας περιποίησης μαλλιών που απαλύνουν το φριζάρισμα και η κουνιάδα της Kate Middleton, λέγεται ότι χρησιμοποιεί επίσης την ίδια σειρά.

Μαζί με το κομψό νέο hairstyle, η Μαρκλ είχε ένα λαμπερό beauty look με γυαλιστερά ροζ χείλη, ροδαλά μάγουλα και ένα smokey καφέ μάτι.

Φορούσε ένα απλό, αμάνικο μπεζ μπλουζάκι καθώς παρέδιδε την εισαγωγή του Χάριμαν από το σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Ωστόσο, η εμφάνιση αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

Ένας χρήστης έγραψε: «Alert για πλαστική χειρουργική; Λυπηρό που η Μέγκαν Μαρκλ θέλει τόσο πολύ να γίνει Κέιτ Μίντλετον».

Δείτε την εμφάνιση που προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και τα tweets.

Ένας άλλος ισχυρίστηκε: «Θεέ μου! Η Μέγκαν Μαρκλ, που ζηλεύει και έχει εμμονή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, φοράει φακούς επαφής για να μοιάσει στην Κέιτ».

 

 

Κάποιος άλλος υπογράμμισε: «Μοιάζει σαν να προσπαθεί να μοιάσει στην Κέιτ… αυτό δεν θα συμβεί».

Βέβαια υπήρχαν και υποστηρικτές της στο Twitter που ανέφεραν: «Η Μέγκαν δεν έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση», «Όλα έχουν να κάνουν με τον φωτισμό, τις γωνίες. Και το ίσιωμα των μαλλιών είναι κάτι που κάνουν πολλές μαύρες γυναίκες. Δεν έχει καμία σχέση με το “σβήσιμο όλων των ιχνών της καταγωγής”. Επίσης, οι λευκοί πρέπει να το βουλώσουν για τα μαλλιά των μαύρων γυναικών».

 

 

Ενώ κάποιοι άλλοι τόνισαν: «Μήπως πάει για την Τζένιφερ Λόπεζ, την Κιμ Καρντάσιαν ή την Τζένιφερ Άνιστον εδώ;»

«Νομίζω ότι η δημόσια απουσία της Μέγκαν έχει εξηγηθεί. Και δεν είχε καμία σχέση με τα παιδιά», υποστήριξε κάποιος.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: Τον... έδωσε στεγνά φίλος της Μέγκαν! - "Παραδέχεται ότι του λείπει το σπίτι"

Πάντως, εκπρόσωποι της Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκαν να μιλήσουν για τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της, αλλά πηγές ανέφεραν στη New York Post ότι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί αισθητικών επεμβάσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ