Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Τι είναι αυτά που λέτε; δεν έχω καμία σχέση» - Τι λέει ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός (βίντεο)

 

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή ο φερόμενος ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ

Οι έρευνες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ συνεχίζονται εντατικά μετά τη σύλληψη δύο ατόμων και ο άνδρας που κατηγορείται ως ο ηθικός αυτουργός μίλησε δημόσια και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Live News» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο 40χρονος δήλωσε: «τι είναι αυτά που λέτε; δεν έχω καμία σχέση με αυτή την εγκληματική ενέργεια».

Επίσης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, πως ο 40χρονος κατηγορούμενος κυκλοφορούσε με Ferrari, ιδιοκτήτης της οποίας ήταν επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, που εκτελέστηκε από νονούς τον Ιούνιο του 2022, στο Γέρακα.

Συγγενείς του δολοφονηθέντα επιχειρηματία αναφέρουν ότι ο 40χρονος συλληφθέντας για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ σε ένα ταξίδι που είχε κάνει στην Σαντορίνη με τον δολοφονηθέντα επιχειρηματία για να εξετάσουν ένα ζήτημα αναφορικά με ένα πρατήριο καυσίμων του ζήτησε εκεί για δύο μέρες ο επιχειρηματίας από τον Γέρακα να σταματήσει να έχει φρουρά από αστυνομικούς και ο 40χρονος να αναλάβει την φύλαξη του επιχειρηματία.

Μάλιστα, ορισμένοι συγγενείς θεωρούν ότι σκόπιμα ο συλληφθέντας για την δολοφονία του δημοσιογράφου είχε προβεί σε αυτήν την ενέργεια, προκειμένου να τον σκοτώσει.

Κατ’ άλλους συγγενείς, κράτησαν φιλικές σχέσεις με τον 40χρονο και έτσι του έδωσαν το πολυτελές super car σε τιμή ευκαιρίας.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές των συγγενών έχει ξεσπάσει δικαστική διαμάχη για την τιμή που δόθηκε το πολυτελές αυτοκίνητο, καθώς ο επιχειρηματίας από τον Γέρακα άφησε πίσω του χρέη τα οποία θα μπορούσαν να είχαν τακτοποιηθεί από την πώληση του αυτοκινήτου.

Ευελπίδων: Απολογούνται οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Οι δύο που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, βρίσκοκονται στον ανακριτή από το πρωί για να απολογηθούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ