Ναταλία Δραγούμη: ''Σε πληγώνει όταν τα παιδιά σου λένε ότι δεν είσαι εκεί - Πιστεύω ότι τους έλειψα''

Ν. Δραγούμη: «Η αφηρημάδα είναι κάτι που υπάρχει σε όλη την οικογένειά μου»

Για την μητρότητα και τα πρώτα χρόνια με τα παιδιά της, οπότε και αναγκαζόταν να λείπει λόγω δουλειάς, μίλησε η Ναταλία Δραγούμη στη Τζένη Θεωνά το απόγευμα του Σαββάτου και την εκπομπή “Μαμα-δες” στην ΕΡΤ2. 

“Για μένα η οικογένεια είναι κάτι για το οποίο έχω πάρει την απόφαση. Θέλω, μου αρέσει, με γεμίζει να είμαι σε αυτό. Έχω χάσει βέβαια άλλα πράγματα σίγουρα αλλά με γεμίζει. Τα πρώτα χρόνια με τα παιδιά και την απαιτητική καριέρα ήταν μια τρέλα.

 

 

Πιστεύω ότι έλειψα στα παιδιά μου. Και τώρα που είναι μεγάλα το συζητάμε αυτό κάποιες φορές. Ότι δηλαδή “εσύ δεν ήσουν εκεί”.

 

 

Υπάρχει αυτό το οποίο είναι πληγωτικό και είναι μια μαχαιριά. Το πιο πληγωτικό από όλα είναι ότι δεν μου το είπαν ποτέ με θυμό. Το χειρότερο δε, που μπορείς να κλάψεις επί τόπου, είναι ότι το κατανοούν” παραδέχθηκε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

“Τότε, όταν σου συμβαίνει, λες “τα μπορώ όλα! Να είμαι και μαμά και πρωταγωνίστρια και θέατρο και φωτογράφιση”. Λες ότι τα μπορείς όλα αλλά μετά καταλαβαίνεις αν τα μπόρεσες ή όχι. Ένιωθα ότι μπορούσα να είμαι χίλια κομμάτια”.

 

 

“Και τώρα θεωρώ ότι, εφόσον ήθελα να είμαι χίλια κομμάτια, καλά έκανα και ήμουν χίλια κομμάτια. Δεν μετάνιωσα κάτι γιατί αυτό ήμουν εγώ.

 

 

 

 

Δεν θα μπορούσα να είμαι ή το ένα ή το άλλο” πρόσθεσε, ακόμα, η Ναταλία Δραγούμη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ