Μιμή Ντενίση: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, Μαριτίνα - Αγκαλιασμένες & χαμογελαστές (φωτό)

Μητέρα και κόρη ποζάρουν στον φακό.

Το «παρών» σε θεατρική παράσταση έδωσε πρόσφατα η Μιμή Ντενίση συνοδευόμενη από την κόρη της, Μαριτίνα.

Η ηθοποιός και η Μαριτίνα Ντενίση πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ραχήλ» στο θέατρο Αλκμήνη, όπου και φωτογραφήθηκαν με ηθοποιούς και συντελεστές.

Η Μιμή Ντενίση επέλεξε να φορέσει μία φούστα την οποία συνδύασε με πουκάμισο σε nude αποχρώσεις, μαύρο σακάκι και επίσης μαύρες μπότες. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί και με το cast της παράστασης, ενώ ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε και με την κόρη της, που ήταν ντυμένη στα λευκά με παντελόνι, μπλούζα και σακάκι.

Χαμογελαστές και αγκαλιασμένες, μητέρα και κόρη πόζαραν στον φακό.

ntenisi_kori372

ntenisi78292

ntenisi_kori2

Διαβάστε ακόμη: Μιμή Ντενίση: Το Netflix θα ανακοινώσει την προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» - Θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο (βίντεο)

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Μιμή Ντενίση είχε πει για το παιδί της: «Η κόρη μου είναι πολύ ιδιαίτερο κορίτσι, είμαι πολύ περήφανη για εκείνη και τυχερή. Αυτό που λένε για τον ανταγωνισμό μάνας κόρης δεν το έχω βιώσει. Και τέρας να έχω ξυπνήσει το πρωί θα μου πει "τι ωραία είσαι μαμά μου". Έχει μια αγάπη και τρυφερότητα για μένα. Είναι ένα παιδί που δεν με ταλαιπώρησε ποτέ με ανησυχίες. Εγώ ταλαιπώρησα τους γονείς μου. Όσο προχωράει βλέπω πολλά κομμάτια του εαυτού μου στην Μαριτίνα, που δεν τα φανταζόμουν. Ήρθε και δούλεψε στην ταινία, αυτή σκοτώθηκε στη δουλειά και της άρεσε και τώρα θα κάνει Master στην παραγωγή. Η ηθοποιία δεν την ενδιέφερε ποτέ. Θεωρεί ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ