Ιωάννα Μαλέσκου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κορούλα της - Οι πρώτες δηλώσεις (φωτό - βίντεο)

Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας!

Στο σπίτι με τη νεογέννητη κορούλα της και τον σύζυγό της βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (08.05.2023) η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό.

Έξω από το μαιευτήριο, όπου την περίμεναν δημοσιογράφοι, η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να εμφανιστεί μόνη, χωρίς την κόρη και τον σύζυγό της.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση και τις ορμόνες που είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι, που το κουβαλούσα τόσο καιρό και μας κράτησε όλο το χρόνο που εκείνη ήθελε, τελικά είναι στην αγκαλιά μου.

Συγκινήθηκα πολύ. Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου όπως τη λέω, και αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί.

Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δε το έχω κάνει πολύ δικό μου. Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη αλλά πολύ χαρούμενη και τώρα επιστρέφοντας και στο σπίτι…

Κατά τη διάρκεια της κύησης δε θα έλεγα ότι είχα τρομερές δυσκολίες. Ήταν περισσότερο αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας μου και όσο πλησίαζε ο καιρός είχα αυτά τα συναισθήματα της λαχτάρας, του πρωτόγνωρου που δεν ξέρεις τι είναι όλο αυτό που ξεκινά και έρχεται.

Καταλαβαίνω την αγωνία και την αγάπη και τη δική σας και του κόσμου να μάθουν αν γέννησα ή όχι αλλά είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς: Η πρώτη τους φωτογραφία μετά τον γάμο - "Σου βγάζω το καπέλο (σου)" έγραψε

Και το λέω αυτό γιατί το εισέπραξα στο βαθμό που το φίλτραρα μέσα μου, αλλά μια γυναίκα που δεν μπορεί, αυτή η πίεση είναι τρομερή. Καλό είναι να αποφεύγουμε αυτή την ερώτηση» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σημειώνεται ότι Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ζευγάρι από το 2021, με την ίδια να δημοσιεύει προ λίγων ημερών φωτογραφίες από τον μυστικό τους γάμο που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου στο δημαρχείο της Ραφήνας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ