Τζένιφερ Λόπεζ για Μπεν Άφλεκ: Είναι τόσο ψηλός που περπατάω λίγο πιο πίσω του - Ο καλύτερος πατέρας του κόσμου (βίντεο)

Πιο ερωτευμένη από ποτέ...

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει την αιτία για την οποία σπανίως τη βλέπουμε να περπατά δίπλα δίπλα με τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ.

Η σταρ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Live with Kelly and Mark και μεταξύ άλλων είπε ότι συχνά φωτογραφίζεται ένα βήμα πίσω από τον σύζυγό της όταν κρατιούνται χέρι-χέρι και αποκαλύπτει ότι αυτό οφείλεται… στη διαφορά ύψους.

«Ο Μπεν είναι 1,90 – 1,93 και εγώ είμαι μικροσκοπική, είμαι πιο κοντή. Είμαι περίπου 1,67. Αλλά τα καταφέρνουμε. Είναι πιο ψηλός και ο ώμος του είναι εκεί πάνω και περπατώ ένα βήμα πίσω του, απλά για να αντισταθμίσω», συνέχισε. «Με το οποίο δεν έχω πρόβλημα» επεσήμανε προσθέτοντας ότι συχνά περπατούν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου γιατί είναι «πολύ στοργικοί».



Η μητέρα της Τζένιφερ Λόπεζ ήξερε ότι η κόρη της και ο Μπεν Άφλεκ ήταν γραφτό να είναι μαζί.

Σε πρόσφατη κοινή εμφάνιση με τη Λατίνα σταρ, η Γουδαλούπη Ροντρίγκες αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε η σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, σχολιάζοντας ότι άργησε να έρθει. «Ήξερα ότι πάντα θα τα ξαναβρίσκατε, γιατί προσευχόμουν επί 20 χρόνια», δήλωσε στο Today.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έγνεψε παιχνιδιάρικα στην παρουσιάστρια, λέγοντας: «Ας συνεχίσουμε».

Το ζευγάρι, αφού ξαναέσμιξε μετά από χρόνια, παντρεύτηκε το 2022. Οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει το 2004, με τους δυο τους να δημιουργούν οικογένειες και να χτίζουν με διαφορετικούς ανθρώπους τη ζωή τους.

Ο Μπεν είναι ο έρωτας της ζωής μου

Πριν από την εξομολόγηση της μητέρας της, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλεσε τον Μπεν Άφλεκ «τον έρωτα της ζωής της».

Όπως αποκάλυψε, το επερχόμενο άλμπουμ της, «This Is Me … Now», μιλάει για την ιστορία αγάπης τους, που διαρκεί δεκαετίες, αποτυπώνοντας τη «χρονική στιγμή που οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν».

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ: Αψεγάδιαστο κορμί στα 53 της χρόνια - Ποζάρει με crop top και μας δείχνει τους κοιλιακούς της (φωτό)


«Έκανα ένα απίστευτο ταξίδι στη ζωή μου τα τελευταία 20 χρόνια και νομίζω ότι ωρίμασα. Το άλμπουμ δημιουργήθηκε πραγματικά για να αποτυπώσει αυτές τις στιγμές στο χρόνο... Το να ερωτευτείς και να ζήσεις αυτή τη στιγμή, και μετά από 20 χρόνια να προσπαθείς να αποτυπώσεις ποια ήταν αυτή η στιγμή, η οποία ήταν πολύ διαφορετική», δήλωσε σταρ.

Μεταξύ άλλων, η Τζένιφερ Λόπεζ ανέφερε ότι τα παιδιά της «αγαπούν» τον Άφλεκ. «Είναι ένας υπέροχος-υπέροχος πατέρας και πατρική φιγούρα γι' αυτά. Έχει τα δικά του τρία όμορφα παιδιά και μετά είμαστε εμείς και είναι φανταστικός. Ανταποκρίνεται πραγματικά στην πρόκληση του τι είναι και τι σημαίνει αυτό και τον αγαπούν. Τον αγαπούν. Τον εκτιμούν και το ίδιο και εγώ», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ