Η.Π.Α: Έγραψε βιβλίο για την απώλεια του άνδρα της - Τώρα κατηγορείται πως τον δολοφόνησε (βίντεο)

Βγήκε μέχρι και σε εκπομπές και μιλούσε για των απώλειά της

H Kouri Richins, συγγραφέας παιδικού βιβλίου για τη διαχείριση του πένθους, συνελήφθη από τις αρχές, κατηγορούμενη για τη δολοφονία του συζύγου της. 

Συγκεκριμένα, συνελήφθη τη Δευτέρα στη Γιούτα και κατηγορείται πως σκότωσε τον σύζυγό της, Eric Richins, με θανατηφόρα δόση φεντανύλης στο σπίτι τους στην κωμόπολη Κάμας. 

Τον Μάρτιο του 2022 κάλεσε, στη μέση της νύχτας, την αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια καθώς ο σύζυγός της ήταν «κρύος» και δεν ανταποκρινόταν. 

Η μητέρα τριών παιδιών είπε στους αστυνομικούς ότι είχε φτιάξει στον σύζυγό της ένα ποτό, μετά από μία επαγγελματική επιτυχία, και τον άφησε μόνο για να πάει να ηρεμήσει ένα από τα ανήλικα. Όταν επέστρεψε, τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. 

Από την ιατροδικαστική εξέταση φάνηκε ότι είχε δηλητηριαστεί και έτσι άνοιξε έρευνα για τον εντοπισμό του υπευθύνου. 

Πλην της ανθρωποκτονίας, αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες που αφορούν τη φερόμενη κατοχή GHB - ενός ναρκωτικού που χρησιμοποιείται συχνά για ψυχαγωγικούς σκοπούς.



screenshot/youtube

Πριν από δύο μήνες, η συλληφθείσα είχε εμφανιστεί σε εκπομπή για να προωθήσει το εικονογραφημένο βιβλίο που έγραψε, μετά τον θάνατο του συζύγου της, για να βοηθήσει τα παιδιά να αντιμετωπίσουν την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

Διαβάστε ακόμη: Μακελειό στο Τέξας: Του ζήτησαν να σταματήσει τη σκοποβολή για να κοιμήσουν το μωρό - Μπήκε στο σπίτι & τους σκότωσε

Τότε είχε χαρακτηρίσει τον θάνατό του απροσδόκητο και περιέγραψε πώς επηρέασε την ίδια και τα τρία αγόρια τους. Δήλωνε, μάλιστα, τη σημασία να διατηρείται ζωντανή η μνήμη του νεκρού. Οι παρουσιαστές την είχαν επαινέσει ως καταπληκτική μητέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ